Zanka Neden Ayrıldığını Açıkladı!

Fenerbahçe'nin sezon başında Huddersfield'dan aldığı ve sezon arasında Fortuna Düsseldorf'a kiralık olarak giden Mathias Zanka Jorgensen, Fenerbahçe'den neden gittiğini anlattı.

30.03.2020-09:49 - (Son Güncelleme: 30.03.2020-09:41) Zanka Neden Ayrıldığını Açıkladı!
Fenerbahçe'nin sezon arasında Fortuna Düsseldorf'a kiralık olarak yolladığı Mathias Zanka Jorgensen, coronavirüs sebebiyle tatil edilen dönemde günlerini nasıl geçirdiğinden bahsetti ve gelecek zamanda ne yapacağıyla alakalı konutu.

İşte Zanka'nın açıklamaları:

ONLİNE ÇALIŞIYORUZ

"Fortuna Düsseldorf, antrenmanları isteyenlerin yapabileceğini bildirdi. İdmanlara katılmak isteyenler, Salı ve Perşembe günü katılabiliyorlar. Webcam'da Alman bir çalıştırıcı ile çalışabiliyorsun.

Günlük idmanlarımızı gerçekleştiriyoruz, bisikletime biniyorum. Salonda zıplıyorum. Bize kamera üstünden önerilerde bulıunuyor ve çalışma zamanımızı bu şekilde geçiriyoruz."

COMOLLI GİDİNCE BENDE GİTTİM

"Türkiye'de her şey çok güzeldi fakat yönetimde bir değişiklik yapıldı. Comolli gitti ve beni takıma alan oydu. Ben de bu sebepten dolayı gitme kararı verdim. Beni seçen kişi ayrılınca, benim de kalma gerekliliğim kalmadı. Takımın maddi sorunları da vardı."

Gelecek zamanlar ile alakalı açıklama yapan Zanka, "Çok fazla bilinmeyen var ve şu anda geleceğimin ne olacağını sadece tahmin edebilirim. Yaz aylarında Fenerbahçe'de mi olurum, başka bir yere mi giderim, göreceğiz." diye konuştu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal