Yeni Malatyaspor Kulübü'nden "Irkçılık" Olayına Kınama

Yeni Malatyaspor Kulübü, kalecileri Fabien Farnolle'ün Sloven taraftarlarının ırkçı saldırısına uğramasını kınadı.

02.08.2019-18:50 - (Son Güncelleme: 02.08.2019-18:46) Yeni Malatyaspor Kulübü'nden "Irkçılık" Olayına Kınama

Yeni Malatyaspor Kulübü, kalecileri Fabien Farnolle'ün dün akşam oynanan maçta Sloven taraftarlarının ırkçı saldırısına uğramasını kınadı.

"DERİNDEN ETKİLEDİ"  

Kulübün resmi internet sitesinde yapılan yazılı açıklamada, dün akşam Slovenya'da oynanan UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme rövanş karşılaşmasında Fabien Farnolle ile ilgili yakışıksız söz ve sloganların, tüm olgun ve bilinçli insanları etkilediği gibi kendilerini de derinden etkilediği ifade edildi.

"KALECİMİZİN YANINDAYIZ"  

Açıklamada, "Her şeyden önce bilinmelidir ki biz büyük bir aileyiz ve Fabien Farnolle bu ailenin en önemli üyelerinden biri. Ona yapılmış tüm hakaretleri kulübümüze ve temsil ettiğimiz ülkemize yapıldı kabul eder ve asla göz yumamayız. Başından itibaren sıcak ilişkiler kurduğumuz NK Olimpija Ljubljana takımının değerli yönetimini, teknik ekibini, futbolcularını ve bilinçli taraftarını tenzih ederek, kasıtlı bir şekilde bu saldırıyı organize edip futbolun birleştirici yönünü yok eden, sorumsuz tüm holiganları şiddetle kınıyoruz. Sporun ve hayatın akışı içerisinde gerçekleşen tüm ırkçı ve dışlayıcı saldırıların karşısında, kalecimiz Fabien Farnolle'ün her zaman olduğu gibi yanındayız." ifadelerine yer verildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.  

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal