Yayıncı Kuruluş'tan Fenerbahçe'ye Cevap

Türk futbolunun yayıncı kuruluşu BeIn SPORTS, Fenerbahçe'nin dün akşam oynanan Ankaragücü maçında kendisine protesto etmesinin ardından açıklama yaptı.

19.01.2021-20:32 - (Son Güncelleme: 19.01.2021-20:32) Yayıncı Kuruluş'tan Fenerbahçe'ye Cevap

Fenerbahçeli futbolcular Süper Lig'de dün akşam oynanan Ankaragücü maçı öncesi gerçekleştirilen röportajlara adil ve tarafsız yayıncılık istiyoruz yazılı tişörtlerle çıkmıştı.

BeIn Sports'un resmi sitesinden yapılan açıklamada, Bu saldırıların sona ermesini ve tansiyonun daha fazla yükselmemesini temenni ediyoruz" ifadesiyle gerginliğin sona erdirilmesi isteğinde bulunulurken, sağduyu çağrısı yapıldı.

'DİGİTURK'TEN AÇIKLAMA'

Digiturk Spordan Sorumlu Grup Başkanı Rashed Al-Marri konuya ilişkin yaptığı açıklamada, 

'beIN SPORTS'un tarafsızlığını sorgulayan, çalışanlarımızı hedef gösteren açıklamalar ve aleyhimize yürütülen kampanyalar, bu yönde yorum yapanlar da dahil olmak üzere, Türk futbolunun tüm paydaşlarına zarar vermektedir. Bu saldırıların sona ermesini ve tansiyonun daha fazla yükselmemesini temenni ediyoruz.43 ülkede faaliyet gösteren ve yüzlerce lig, takım ve organizasyonla oldukça iyi ilişkiler kurmuş, küresel sporun önde gelen yayıncılarından biri olarak spor tutkusunu, tamamen tarafsız bir yaklaşımla, dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca sporsevere ulaştırmaktan gurur duyuyoruz. Her gün hizmet kalitemizi geliştirmeye odaklanıyoruz. Hata yaptığımızda özür dilemeyi erdem sayıyor ve bundan ders çıkarmaya önem veriyoruz. Herhangi bir ülkede herhangi bir kulüp lehinde veya aleyhinde bir gizli gündemimiz olmamıştır. Digiturk için de tek odak noktamız, Türk futbolunun yurtiçi ve yurtdışındaki bilinirliğine, gelişimine ve büyümesine katkı sağlamak üzere yatırıma devam etmektir.

Bu amaçla, devam eden asılsız suçlamalara rağmen, Türk futbolunun en köklü ve değerli camialarından biri olan Fenerbahçe ve tüm Süper Lig kulüpleriyle, her başarılı spor liginin temelini oluşturan karşılıklı iyi niyet, güven ve yapıcı geri bildirimlere dayalı çok daha güçlü bir ilişki kurmayı ümit ediyoruz.' ifadelerini kullandı.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal