Yarı Final Yolunda İlk Randevu Uruguay ve Fransa Arasında!

2018 FIFA Dünya Kupası’nda çeyrek final heyecanı bugün oynanacak Uruguay – Fransa karşılaşması ile başlıyor…

06.07.2018-12:01 - (Son Güncelleme: 06.07.2018-12:00) Yarı Final Yolunda İlk Randevu Uruguay ve Fransa Arasında!

2018 FIFA Dünya Kupası çeyrek final karşılaşmasında kozlarını paylaşacak Uruguay ile Fransa arasındaki rekabet 94 yıl önceye dayanıyor.

İki ekibin Nizhny Novgorod Stadı'nda mücadele edeceği karşılaşma saat 17.00'de başlayacak. Karşılaşma TRT 1 ve TRT 4K ekranlarından canlı yayınlanacak.

REKABETTE İLK RANDEVU 1924’TE

Uruguay ve Fransa arasındaki ilk randevu 1 Haziran 1924 tarihinde gerçekleşti. Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen olimpiyat oyunları çeyrek final karşılaşmasında, Uruguay ilk devresini 2-1 önde kapattığı karşılaşmadan 5-1’lik skorla galip ayrıldı.

Bu müsabaka rekabetteki ilk karşılaşma olmasının dışında, iki takım arasındaki en farklı ve en gollü maç olarak da tarihteki yerini aldı.

URUGUAY ÜSTÜN

Uruguay ve Fransa bugün aralarındaki 9. karşılaşmaya çıkacak. Bugüne kadar oynanan 8 maça bakıldığında Uruguay'ın üstünlüğü göze çarpıyor.

İki takım arasında şimdiye kadar yapılan 8 müsabakada Uruguay 3 defa rakibini mağlup ederken, Fransa sadece 1 kez kazanabildi. Taraflar arasındaki 4 karşılaşmada ise eşitlik bozulmadı. Uruguay'ın 8 golüne Fransa 4 golle yanıt verdi.

MUHTEMEL 11’LER

Uruguay: Fernando Muslera, Martin Caceres, Jose Maria Gimenez, Diego Godin, Diego Laxalt, Nahitan Nandez, Lucas Torreira, Matias Vecino, Rodrigo Bentancur, Luis Suarez, Edinson Cavani

Fransa: Hugo Lloris, Benjamin Pavard, Raphael Varane, Samuel Umtiti, Lucas Hernandez, N’Golo Kante, Paul Pogba, Corentin Tolisso, Kylian Mbappe, Antoine Griezmann, Olivier Giroud

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal