Yaptığı Muhteşem Şovla Babasına Çekmiş Dedirtti!

Real Madrid’in Brezilyalı sol beki Marcelo’nun oğlu Enzo, sosyal medyayı salladı.

17.05.2018-12:33 - (Son Güncelleme: 17.05.2018-14:13)

İspanyol devi Real Madrid’in başarılı oyuncusu Marcelo’nun 8 yaşındaki oğlu Enzo’nun Real Madrid soyunma odasındaki görüntüleri sosyal medyaya damga vurdu.

Brezilyalı yıldız Marcelo’nun oğlu Enzo’nun, Real Madrid soyunma odasında babasının takım arkadaşları ile kafa topu oynadığı görüntüler sosyal medyada en çok izlenen videolar arasındaki yerini aldı.

Real Madrid soyunma odasında dünya yıldızlarının arasında yeteneklerini sergileyen küçük sambacıyı izleyenler, “babasına çekmiş” yorumunda bulundu.

MARCELO KİMDİR?

Asıl adı Marcelo Vieira da Silva Júnior olan oyuncu, 12 Mayıs 1988 tarihinde Brezilya’nın Rio De Janerio kentinde doğdu.

KARİYERİ

Futbol kariyerine ilk olarak 6 yaşında başlayan Marcelo Vieira da Silva Júnior yani Marcelo, daha sonra 2002 senesinde Fluminense takımında top koşturmaya başladı. 3 sezon boyunca Fluminense’nin alt yaş kategorilerinde yer almasının ardından A takıma yükselmeyi başardı.

Alt yapıda gösterdiği performansla A takımdaki antrenörlerin dikkatini çeken Marcelo, A takımdaki ilk karşılaşmasına 2005-2006 sezonunda başladı. Bir sezon formasını terlettiği Fluminense’de toplam 30 maçta giyen Brezilyalı oyuncu bu karşılaşmalarda 6 kez fileleri havalandırdı. İlk sezonunda takımının birçok karşılaşmasında forma giyen ve bu karşılaşmalarda da iyi oyunlar sergileyen Marcelo, Avrupa’nın dev kulüplerini peşinden koşturmaya başlamıştı bile… Ancak Brezilyalı yıldız tercihini İspanyol devi Real Madrid’den yana kullanarak 2006-2007 sezonunda İspanya’nın yolunu tuttu. Brezilyalı sol bek o tarihten beri de aralıksız olarak Real Madrid forması giymektedir.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal