Valencia'dan Mehmet Topal'a Özel Davet

İspanya La Liga'da yer alan Valencia, daha önce formasını giyen ve başarılarıyla tarihinde yer edinen isimleri onurlandırmak amacıyla efsaneler maçı düzenleyecek. Bu özel maça, Mehmet Topal da davet edildi.

18.03.2019-22:48 - (Son Güncelleme: 18.03.2019-22:25) Valencia'dan Mehmet Topal'a Özel Davet

Fenerbahçe ve A Milli Takımı'nın tecrübeli oyuncusu Mehmet Topal da efsaneler arasında yer alarak, Valencia Futbol Kulübü'nün kuruluşunun yüzüncü yılına kapsamındaki etkinliklere katılması için davet edildi. 

DAVET MEKTUPLA GELDİ  

24 Mart'taki Valencia CF Efsaneler ekibini ve İspanyol Futbolu Efsaneleri'ni bir araya getirecek gösteri maçı için Mehmet Topal'a mektup gönderildi.

"TEŞEKKÜR ETMEK İÇİN FIRSAT"

Valencia Kulübü Başkanı Anil Murthy ve Valencia CF Futbolcular Derneği Başkanı Fernando Giner'in imzasını taşıyan mektupta; "Eğer bugün Valencia CF uluslararası prestije sahip büyük bir kulüpse bu; her şeyden önce bizim formamızı giyen ve onun destanını oluşturmaya katkı sağlayan futbolcular sayesindedir. Elbette ki, sen de onlardan birisin, bu sebeple, o gün bize eşlik etmen bizim için çok büyük bir mutluluk ve onur nedeni olacaktır. Ayrıca, tüm Valencianismo için bize verdiklerin karşılığında sana bir kez daha teşekkür etmek için yegâne fırsat olacaktır" ifadeleri yer aldı.

Mehmet Topal, 2010-2012 yılları arasında Valencia formasıyla 59 maça çıkmıştı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal