Ünal Karaman İddialı Konuştu: ''İyi Oynayıp Kazanacağız''

Trabzonspor teknik direktörü Ünal Karaman, Basel maçı öncesi iddialı konuştu. İşte detaylar..

03.10.2019-09:08 - (Son Güncelleme: 03.10.2019-09:05)

Bordo-Mavililer’in teknik direktörü Ünal Karaman ile orta saha oyuncusu Abdulkadir Parmak, Basel karşılaşması öncesinde basın toplantısı düzenledi.

"RAKİBİMİZE SAYGI DUYUYORUZ.."

Basel’in güçlü bir tarihi olduğunu belirten tecrübeli hoca, “Şampiyonlar Ligi ve UEFA’da finaller görmüş güçlü saygı duyduğumuz bir rakibe karşı oynayacağız. Liglerinde liderler ve liginin en çok gol atan, bununla beraber en az gol yiyen takımı. Yarın izleyeciler açısından oldukça zevkli bir karşılaşma olacak. Uzun zaman ara verdiğimiz Avrupa arenasında bizler içinde önem arz etmekte. Kendi varolan gücümüzü zorlayarak sonuç alacağız. Bize ve oyunculara düşen görev kadar taraftara da düşüyor yanımızda olur destek verirseler ayrı mutlu oluruz” dedi. ‘

"İYİ OYNAYIP, KAZANACAĞIZ"

“Gruplarımız belli olduğu andan itibaren rakiplerimizi izliyoruz. Hocalarımız takip ediyorlar. Rakibimiz gerçekten oyunun hem savunma, hem de hücum yönünü iyi oynayan rakip. Avrupa kültürünü almış ve o dinamizde bir takım. İşimizin zor olduğunu biliyoruz. Bu bizim mücadeleden geri kalacağımız anlamına gelmiyor. Biz de iyi oynayacağız ve arzu ettiğimiz sonucu alacağız” ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal