Uğurcan Çakır'dan Duygulandıran Hareket...

Trabzonspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile rakip sahada yapacağı Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş karşılaşması için kara yolu ile Erzurum'a doğru yola çıktı.

14.02.2020-10:28 - (Son Güncelleme: 14.02.2020-17:54) Uğurcan Çakır'dan Duygulandıran Hareket...
Karadeniz takımının file bekçisi Uğurcan Çakır, Erzurumspor karşılaşması öncesi gerçekleşen bir olaya kayıtsız kalmadı.

Şeymanur Kaya adlı twitter kullanıcısının paylaştığı tweet sosyal medyada çok ses getirdi.



Şeymanur fanatik bir Trabzonspor taraftarı olan kardeşi Numan'ın resmini de paylaşarak, Trabzonspor Kulübü'nü de etiketlediği paylaşımında, "Erzurumspor'la maçı olan Trabzonspor'un otobüsünün bizim evin önünden geçeceğini öğrenen kardeşim, bir saatir soğukta dışarıda el sallamak için bekliyor, böyle de seviliyorsunuz işte Trabzonspor" yazdı.

Bu paylaşım sosyal medyada özellikle Trabzonspor taraftarlarından çok ilgi gördü.



Şeyman Nur daha sonra attığı tweette ise Trabzonsporlu yöneticilerin kendilerini aradığını söyleyerek, "Bu tweeti attığımda bu kadar ilgi göreceğini tahmin etmemiştim, ama o kadar mesaj o kadar samimi dönüşler oldu ki anlatamam. Trabzonsporun yöneticileri bize dönüş yaptı, bizi ağırlayıp, maçı önden izleme fırsatı verdi, hatta futbolcularla tanışma sözünüde aldık." yazdı.



Bu olanlara Trabzonspor'un genç yıldızı file bekçisi Uğurcan Çakır da sessiz kalamadı.Uğurcan, Şeymanur Kaya'nın tweetini yanıtlayarak, "Güzel yürekli kardeşim, tüm takımımızın imzaladığı formanı hazırlıyoruz. Çok duygulandırdın bizi" yazdı.

Trabzonspor otobüsüne el sallamak için soğukta yol kenarında duran Numan Kaya'da Uğurcan'ın yanıtı üzerine büyük sevinç yaşarken, "Abi çok teşekkür ederim üşümeme değdi ,sabırsızlıkla sizi göreceğim günü bekliyorum." sözlerini yazdı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal