Uğurcan Çakır: 'Messi'yi İstemezdim'

Trabzonspor'un file bekçisi Uğurcan Çakır, coronavirüs sebebiyle evinden çıkamayan seyircilerin sorularını cevapladı.

23.03.2020-14:45 - (Son Güncelleme: 23.03.2020-14:40) Uğurcan Çakır: 'Messi'yi İstemezdim'
Trabzonspor'un genç file bekçisi Uğurcan Çakır, coronavirüs sebebiyle evden çıkamayan taraftarlarla sosyal medyada buluştu. Bordo Mavililer'in kalecisi gelen sorulara tek tek cevap verdi.

"Futbolcu olmak isteyen birine önerilerin nedir?" sorusuna Uğurcan Çakır, "Hayallerinden vazgeçmeyip, çalışmasını öneririm. Fırsatın kime, ne zaman geleceği belli olmuyor. Bende olduğu gibi" cevabını verdi.

"Futbol dışında nasıl vakit geçiriyorsun?" sorularını ise yetenekli file bekçisi, "Genelde evde eşimle zaman geçiririm. Kitap okurum, oyun oynarım, dizi izlerim. Salman Jayesh Khanna'nın, Ruhsal Düşünce kitabını okuyorum. Tavsiye ederim. Bir de küçükken okuduğum 'Sol Ayağım' isimli kitap beni etkilemişti" ifadelerini kullandı.

Kaleci olmasındaki en büyük sebebi babası ve annesi olduğunu söyleyen Uğurcan Çakır, ardından üstünde emeği olduğunu düşünen herkes cevabını verirken, ekipte en komik oyuncuların kim olduğunu sorusuna ise "Kendimi saymazsak Abdulkadir Parmak ve Doğan Erdoğan" diye cevap verdi.

Uğurcan Çakır, "Liverpool kalecisi Alisson mu yoksa Atletico Madrid kalecisi Jan Oblak mı?" sorusuna ise Oblak cevabını vererek Slovenyalı file bekçisini daha çok beğendiğini söyledi.

Başarılı kaleci, "Şampiyonlar Ligi final maçındasın ve son dakikalarda rakip tehlikeli bölgeden frikik kullanacak. Topun başında kimin olmasını istemezsin?" diye gelen soruya ise "Messi" cevabını verdi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal