"Türk Futbolunda 'Oparesyonel Eyyam Merkezi' Diye Bir Kurum Olduğunu Düşünüyorum"

Göztepe-Beşiktaş karşılaşmasının iptal edilip edilmeyeceği konusunda yorumlarını ifade eden spor yazarı Ali Ece değerlendirmelerde bulundu.

04.02.2020-11:40 - (Son Güncelleme: 04.02.2020-11:36) "Türk Futbolunda 'Oparesyonel Eyyam Merkezi' Diye Bir Kurum Olduğunu Düşünüyorum"

Süper Lig’in 19. Haftasında Göztepe sahasında Beşiktaş’ı 2-1 mağlup eden karşılaşma için siyah beyazlılar hakemin maçta kural hatası yaptı gerekçesi ile TFF’ye başvuruda bulunmuştu.

Türkiye Futbol Federasyonu eğer hakemin yaptığı hata ile dolaylı olarak Beşiktaş’ın mağdur olduğuna hükmetmesi durumunda tekrar kararı çıkacak.

Beşiktaş yönetimi Göztepe karşısında kural hatası yapıldığına değinerek maçın tekrar edilmesi kararını kesin olarak beklediği ifade edildi.

Spor yazarı Ali Ece konuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Göztepe-Beşiktaş karşılaşmasının iptal edilip edilmeyeceği konusunda yorumlarını ifade eden spor yazarı Ali Ece, " TFF'nin vereceği kararları birilerinin önceden bilmesini hiç doğru bulmuyor. Meslektaşlarımıza kızmıyorum ama bilgilerin sızmasını doğru bulmuyorum. Ben Türk futbolunda 'oparesyonel eyyam merkezi' diye bir kurum olduğunu düşünüyorum. Bu kişilerTürkiye'deki birçok yetenekli hakemin kariyerini kaydırmıştır. Bunların gitmesine yakın bütün kirli çamaşırları dökülür. Biraz gizli olsun servisiniz. Böyle şey olmaz. O zaman insanlar 'madem karar belli lig neden oynanıyor?' diye sorar." Değerlendirmelerinde bulundu.
'Şampiyon kim olur?' sorusunu yanıtlayan Ali Ece, "Şampiyonun kim olacağını oparesyonel eyyam merkezi belirler" şeklinde cevap verdi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal