Tuna: '3 Maçta 7 Puan Çok Güzel'

Antalyaspor Teknik Patronu Tuna, Denizlispor galibiyetinin sonrasında, 3 karşılaşmada 7 puan almanın çok güzel olduğunu belirtti.

29.09.2020-09:54 - (Son Güncelleme: 29.09.2020-09:52) Tuna: '3 Maçta 7 Puan Çok Güzel'

Süper Lig’in 3. hafta kapanış karşılaşmasında Antalyaspor, Denizlispor’u 1-0 yendi. Karşılaşmanın sonrasında gerçekleşen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Tuna, kale arkasında açılan dev pankart için taraftara teşekkürlerini sundu.

Karşılaşmanın öncesi bütün planlarının kazanmak üzerine kurulu olduğunu belirten Tuna, “Her hafta bazı özelliklerimizi geliştirerek hem bireysel anlamda oyuncularımızı hem takım anlamda kendimizi üst seviyeye çekmek istiyoruz. 3 maçta 7 puana ulaşmak çok güzel. Takımımızı ortaya koyduğu yenilmezlik serisi kazanma alışkanlığı, takım olgusu disiplinimizi rakibe az pozisyon verme niteliğimiz bu puanları kazandırdı. Hem de mağlup olmama alışkanlığını sağladı. Takımımızı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

'3 MAÇTA 7 PUAN GÜZEL'

Geçen haftaki Beşiktaş müsabakasında başlayan gençleşme felsefesinin meyvesini almanın kendisini mutlu ettiğini dile getiren Tuna, “Tecrübeli ve genç oyuncularımızla bu bütünleşmeyi sahadaki mücadelemizi ortaya koyarak aynı şekilde sürdürmek kolay olmayacaktı. Kazandığımız için çok mutluyum. 3 maçta 7 puan. Özellikle gelecek aydan itibaren 21 günde oynanacak 6 maç, o süreçlerde yaşanılacak puan kayıplarının iç sahada maç kazanmış olmak çok mutlu etti. Ligde hedef oluşturmak önemli. Lig sonunda nerede olacağımızla ilgili hafta hafta ilerliyoruz. Kazanma odaklı bir takım olduğumuz için her hafta maçı, kazanacak takım başarısına sahip olmak önemli” şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal