Trabzonspor’un Stoperi İspanya’dan!

Stoper çalışmalarını sürdüren ve listedeki adaylarla temasını hızlandıran Trabzonspor yönetimi, bu konudaki kararını verdi.

06.07.2018-12:59 - (Son Güncelleme: 06.07.2018-12:57) Trabzonspor’un Stoperi İspanya’dan!

Teknik direktör Ünal Karaman’ın isteği doğrultusunda stoper bölgesine yoğunlaşan Trabzonspor, İspanyol ekiplerinden Malaga’da forma giyen Bakary Kone’de karar kıldı.

Bordo mavili yönetimin 600 bin Euro bonservis bedeli karşılığında 30 yaşındaki Burkina Fasolu oyuncuyu kadrosuna katmaya çok yaklaştığı bildirildi.

Uzun süredir listesindeki oyuncularla görüşmelerini sürdüren Trabzonspor’da kısa bir süre içerisinde transfer hareketliliği başlayacak…

Karadeniz temsilcisinde yönetimin öncelikle stoper mevkisine transfer yaparak yeni oyuncuyu Slovenya kampına dahil etmeyi hedeflediği öğrenildi. Fırtına’da bu mevki için öncelikli hedefin ise Malaga forması giyen Bakary Kone olduğu belirtildi.

Geçtiğimiz sezon Fransa Ligue 1 ekiplerinden Strasbourg’da kiralık olarak forma giyen bonservisi ise  Malaga’da bulunan 30 yaşındaki savunmacı için İspanyol yetkililerin 800 bin Euro bonservis bedeli istediği, Trabzonspor’un ise 500 bin euronun üstüne çıkmadığı ifade edildi.

Kıran kırana bir pazarlık sürdüren bordo mavili yönetimin tecrübeli stoperi 600 bin euro karşılığında ikna etmesi bekleniyor.

Fanatik

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal