Trabzonspor’dan Transfer Açıklaması!

Trabzonspor, son dönemde futbolcuları Burak Yılmaz, Jose Sosa ve Juraj Kucka hakkında çıkan transfer haberlerine ilişkin açıklamada bulundu.

24.05.2018-14:50 - (Son Güncelleme: 24.05.2018-14:48) Trabzonspor’dan Transfer Açıklaması!

Trabzonspor Kulübü, resmi internet sitesi üzerinden son zamanlarda Burak Yılmaz, Jose Sosa ve Juraj Kucka hakkında çıkan transfer haberleriyle ilgili açıklama yaptı.

Bordo mavililer, Burak Yılmaz, Sosa ve Kucka için yapılan transfer haberlerinin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Bordo-mavili takımın resmi internet sitesi üzerinden duyurduğu açıklama şu şekilde;

"Son dönemde basın yayın kuruluşlarında başta fubolcularımız Burak Yılmaz, Jose Ernesto Sosa ve Juraj Kucka olmak üzere diğer bazı oyuncularımızın da isimleri gündeme getirilerek takımdan gönderileceği veya ayrılacaklarına ilişkin bazı haberler yayınlanmaktadır. Bu şekilde haber yapanlara öncelikle şunu hatırlatmak isteriz ki bu oyuncular kulübümüzün sözleşmeli oyuncularıdır ve kamp kadromuzda bulunacaktır. Dolayısıyla fubolcularımıza ilişkin "gidiyor, gönderiliyor" yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Şunu da altını çizerek belirtmek isteriz ki; Trabzonspor Kulübü şimdiye kadar transfer etmeyi düşündüğü oyunculara ilişkin görüşmeleri muhatap kulüplerle sürdürmüştür. Bu davranışı ilke edinen kulübümüz aynı yaklaşımı futbolcularımıza talip olan kulüplerden de beklemektedir."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal