Trabzonspor'da Tamer Tuna Sesleri

Trabzonspor'da İngiliz teknik adam Eddie Newton'ın görevine son verilirken yeni teknik adam konusunda en güçlü aday Tamer Tuna oldu

01.11.2020-09:54 - (Son Güncelleme: 01.11.2020-11:13) Trabzonspor'da Tamer Tuna Sesleri

Trabzonspor'da İngiliz teknik adam Eddie Newton'ın görevine son verilirken yeni teknik adam konusunda en güçlü aday Tamer Tuna oldu.

Lige kötü bir başlangıç yapan ve oynanan 7 maçta sadece 1 galibiyet alan Trabzonspor'da İngiliz teknik adam Eddie Newton'ın görevine son verilirken yeni teknik adam konusunda da en güçlü aday futbolculuk döneminde bordo-mavililerin de forması giyen Tamer Tuna.

EN GÜÇLÜ ADAY TAMER TUNA OLDU

Geçtiğimiz sezon şampiyonluk yarışını Başakşehir'e kaybettikten sonra Hüseyin Çimşir'le yollarını ayıran Trabzonspor, o koltuğa Abdullah Avcı'yı getirmek istemişti. Trabzonspor geçtiğimiz günlerde tecrübeli teknik adam Abdullah Avcı ile bir görüşme gerçekleştirmişti. Abdullah Avcı maddi şartlarda Trabzonspor ile anlaşma sağlayamadı. Avcı'nın Antalyaspor ile görüştüğü ifade edilmişti. Abdullah Avcı'nın Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk ile bir araya geldiği ve prensipte anlaşma sağladığı belirtilmişti.

Newton'ın görevden alınmasından sonra bordo-mavili takımda birçok teknik adam gündeme gelirken en güçlü adayın ise Tamer Tuna'nın olduğu öğrenildi. Teknik direktör Tamer Tuna, 1999-2001 yılları arasında Trabzonspor forması giyerken başkan Ahmet Ağaoğlu'da o dönemde yönetimde yer alan isimdi. Tamer Tuna, bordo-mavili formayı giydiği dönemde kulüpte başkan yardımcılığı görevinde bulunan Ağaoğlu'nun büyük beğenisini topladı. Newton'ın ayrılmasından sonra ise Tamer Tuna, teknik direktörlük için Ahmet Ağaoğlu'nun ilk hedefi durumunda.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal