Trabzonspor'a Burak ve Abdülkadir'den Haber Var!

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak bordo mavili ekibe, bir iyi bir de kötü haber geldi.

26.04.2018-16:14 - (Son Güncelleme: 26.04.2018-15:56) Trabzonspor'a Burak ve Abdülkadir'den Haber Var!

Cumartesi günü Spor Toto Süper Lig’de Antalyaspor deplasmanına konuk olacak Trabzonspor’a Burak Yılmaz’dan iyi, Abdülkadir Ömür’den üzücü haber geldi.

Spor Toto Süper Lig’de Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacak Trabzonspor, Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmanla bu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

Antrenman öncesi oyuncularıyla bir toplantı gerçekleştiren teknik direktör Rıza Çalımbay, Spor Toto Süper Ligi 5. sırada bitirmeleri gerektiğini ifade ederek, "Kalan 4 haftada bağlarımızı daha da sıkılaştırmalıyız. Son 4 maçımızı kazanarak ligi kendi adımıza bitirebileceğimiz en üst noktada bitirmemiz gerekiyor" sözleriyle oyuncularına uyarıda bulundu.

Antalyaspor mücadelesinin taktiksel çalışmalarını sürdüren bordo mavililere Burak Yılmaz'dan sevindirici haber geldi.

Geçmişte yaşadığı sakatlığın zaman zaman tekrar etmesi nedeniyle bazı karşılaşmalarda forma giyemeyen golcü oyuncunun, yapılan testlerin sonrasında Antalyaspor karşısında forma giyme şansının yüksek olduğu ifade edildi.

Bordo mavili ekipte, Antalyaspor maçı öncesi Abdülkadir Ömür'ün durumu ise henüz netleşmiş değil. Kasında sertleşme bulunan başarılı oyuncu, hafta başından beri takımdan ayrı çalışma gerçekleştirirken, Antalya deplasmanında oynama ihtimalinin az olduğu öğrenildi.

Öte yandan sakatlığı nedeniyle Antalyaspor maçında forma giyemeyecek Uğur Demirok'un yokluğunda teknik direktör Rıza Çalımbay savunma kurgusunda kime şans vereceğini henüz belirlemedi. Çalımbay’ın sakatlığı düzelen Onazi'ye şans vererek Okay'ı stoperde oynatması veya Durica'ya Hubocan'ın yanında şans vermesi bekleniyor.


Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal