Trabzonspor, Sturridge ve Adebayor Transferini Bitiriyor!

Trabzonspor forvet transferini açıklamak için artık gün sayıyor.. Hedefte Sturridge ve Adebayor var..

03.08.2019-09:16 - (Son Güncelleme: 03.08.2019-09:12) Trabzonspor, Sturridge ve Adebayor Transferini Bitiriyor!

Trabzonspor önümüzdeki sezon oluşturacağı forvet hattını yavaş yavaş şekillendirmeye başlıyor. Rodallega'nın takımdan ayrılmasından sonra o bölgeye oyuncu transfer etmek isteyen bordo mavililer gündemine iki dünya yıldızını aldı.. 

İmzaya geliyor

Geçtiğimiz sezon sonunda Liverpool ile sözleşmesi sona eren Sturridge için temaslarda bulunduğu öğrenilen Trabzonspor'un bu transfer için çok istekli olduğu belirtildi.

İngiltere'de yer alan habere göre, Trabzonspor İngiliz golcü ile her konuda anlaştı ve önümüzdeki günlerde yıldız forvet Trabzon'a gelerek resmi imzayı atacak.

Trt Spor'da yer alan habere göre ise bordo mavili ekip, Sturridge ile her konuda anlaşma sağladı.. Trabzonspor'un 29 yaşındaki İngiliz forvet ile yüksek bir imza parasının yanı sıra 2+1 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi.

Trabzonspor, Rodallega’nın yerini Adebayor ile doldurmayı düşünüyor.

35 yaşındaki tecrübeli forvet oyuncusu Emmaunel Adebayor’un ilk görüşmede istediği rakamın yüksek bulunduğu ancak temasların devam ettiği belirlendi. Adebayor'un bordo mavili takımdan 2 yıllık sözleşme istediği öğrenilirken Trabzonspor bu sözleşmeyi 1+1 olarak yapmayı düşünüyor.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal