Trabzonspor, Sörloth'un Bonservisini Belirledi

Trabzonspor, Sörloth'un bonservisini alarak ileride büyük bir transfer ücreti kazanmayı planladığı golcüsünün fiyatını şimdiden hazırladı.

25.03.2020-13:23 - (Son Güncelleme: 25.03.2020-13:20) Trabzonspor, Sörloth'un Bonservisini Belirledi

Trabzonspor’un 750 bin Euro değerinde İngiltere’nin Crystal Palace kulübünden kiraladığı Alexander Sörloth için anlaşmada satın alma opsiyonu yer alıyor. Birçok dev kulübün istekli olduğu Norveçli yıldızın satın alma opsiyonu bordo-mavililerde bulunuyor. Karadeniz temsilcisinin KAP’a bildirdiği sözleşme detaylarında; Norveçli yıldızın yeni sezonda oynanacak bütün resmi karşılaşmaların yarısında sahada olması halinde satın alma opsiyonu kullanılacak ve Trabzonspor, 6 milyon Euro vererek Sörloth’u takımına katabilecek.

Trabzonspor’un bu opsiyonu kullanarak Sörloth’tan yüksek bir bonservis bedeli kazanmayı amaçlıyor. Bordo-mavili kulübün, 24 yaşındaki futbolcunun performansı bu şekilde olduğu takdirde talep edeceği bonservis ücreti ise 30 milyon Euro olduğu belirtildi.

NORVEÇLİ GOLCÜDEN MÜTHİŞ PERFORMANS

Bordo-mavili takımın kiralık olarak kulübe kattığı ama satın alma seçeneğine sahip olduğu Alexander Sörloth mükemmel bir sezon geçiriyor. Bu sezon Trabzonspor forması ile 39 karşılaşmaya çıkan Norveçli yıldız 25 gol atıp 8 asistlik katkı sağlayarak 33 gole direkt etki etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal