Trabzonspor Mikel'in Yerine Kanga Transferi

Trabzon'da Obi Mikel ile yolların ayrılmasının ardından devre arasında da adı gündeme gelen Guelor Kanga tekrardan listeye alındı. Sparta Prag ile sezon sonunda sözleşmesi sonra erecek olan Gabonlu futbolcu ile şimdiden iletişime geçildi.

20.03.2020-08:40 - (Son Güncelleme: 20.03.2020-08:35) Trabzonspor Mikel'in Yerine Kanga Transferi

Trabzonspor-Kanga aşkı tekrardan alevlendi... Sezon öncesinde UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu maçında Çek temsilcisi Sparta Prag ile gerçekleşen mücadelede Guelor Kanga ortaya koyduğu oyunla tüm izleyenleri kendine hayran bırakmış, attığı golle de performansını taçlandırmıştı. O tarihten itibaren Bordo-Mavili scout ekibi, Gabonlu futbolcuyu yakından takip etti. Futbolcu izleme ekibinden geçer not alan 29 yaşındaki orta saha için yönetim de devre arasında harekete geçti fakat Ndiaye transferini gerçekleştirdi.

NDİAYE DÖNÜYOR

Mikel ile yolların ayrılmasının ardından deneyimli futbolcunun adı tekrardan gündeme geldi. Ağaoğlu ve ekibi, sezon bitiminde Prag ile sözleşmesi bitecek olan yıldız futbolcu için harekete geçti. Kanga ile tekrardan dirsek temasını kuran Trabzonspor en yakın zamanda bu transfere nokta koymayı amaçlıyor. Teknik direktör Hüseyin Çimşir'in de Ndiaye'nin sezon bitiminde Sunderland'e gidecek olması sebebiyle Gabonlu futbolcunun transferine onay verdiği belirtildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal