Terim’in Yeni Sezon Planlaması Belli Oldu!

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluğa ulaşan Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim, gelecek sezon takımda görmek istemediği isimleri belirledi.

22.05.2018-12:05 - (Son Güncelleme: 22.05.2018-12:02) Terim’in Yeni Sezon Planlaması Belli Oldu!
Bu sezon Spor Toto Süper Lig’de şampiyon olarak toplamda 21. şampiyonluğunu kazanan Galatasaray’da gelecek sezonun hazırlıkları yapılmaya başlandı.

Teknik direktör Fatih Terim, önümüzdeki sezonun planlamasını yaparken, öncelikle yeterince şans vermediği isimler ile yolların ayrılmasını istiyor. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde başarılı bir takım oluşturmak isteyen deneyimli teknik adam, transfer planlaması konusunda harekete geçmek için 26 Mayıs'ta seçilecek başkanı bekliyor.

Terim’in takımın durumuna ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Sezon başında önemli transferler yapılmış fakat takım tamamlanmamış. Bizler elimizden geldiği kadar forma şansı bulamayan oyuncuları kazandık fakat gelecek sezon alternatifi fazla olan bir kadro kurmalıyız. Her şeyden önemlisi takımı gençleştirmeliyiz" şeklinde konuştuğu belirtildi. Kulübün ekonomik şartlarını da dikkate alan Terim, hem maaş bütçesini azaltmayı hem de yapılacak transferleri uygun fiyatlar doğrultusunda bitirmeyi planlıyor.

Sarı kırmızılılarda sözleşmeleri sona eren kaleci Cedric Carrasso, Iasmin Latovlevici ve Koray Günter ile Fatih Terim'in raporu doğrultusunda yolların ayrıldığı öğrenilirken, Yasin Öztekin’in de takımda kalma ihtimalinin az olduğu belirtildi.

Yedek kaleci Eray İşcan’ın altyapı kontenjanından dolayı kadroda tutulabileceği, kutlamalarda taraftarın büyük tepki gösterdiği ve şampiyonluk tişörtünde bile yer almayan Tarık Çamdal’ın yeni sezonda kesin olarak takımda olmayacağı gelen haberler arasında...

Kiralık sözleşmeleri biten Yuto Nagatomo ve Jason Denayer’in UEFA’dan gelecek resmi kararın ardından bonservisleri için kulüpleriyle görüşülecek. Kiralık gönderildiği Sevilla’dan dönen Lionel Carole de maliyetinin düşük olması sebebiyle yaz kampına götürülecek. Sözleşmesi sona eren Donk konusunda ise aynı sözleşme şartlarında (1.5 milyon Euro garanti para) başarı performansına bağlı olarak 1+1 yıl opsiyonlu sözleşme imzalanacağı öğrenildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal