Sosa ve Novak İmzaları Atacaklar

Sezon sonunda sözleşmeleri bitecek olan Arjantinli yıldız sosa ve Novak ile yeni kontrat için her konuda anlaşma sağlandı.

27.12.2019-12:26 - (Son Güncelleme: 27.12.2019-12:26) Sosa ve Novak İmzaları Atacaklar

Devre arasında şampiyonluk yolunda takımını takviyelerle güçlendirmek isteyen Trabzonspor iç transferde hareketli saatler yaşıyor.

Sezon sonunda sözleşmeleri bitecek olan Arjantinli yıldız sosa ve Novak ile yeni kontrat için her konuda anlaşma sağlandı.

Ligin devreye girmesiyle tatile gidecek olan futbolcuların Antalya’da hazırlık kampında sözleşmeleri imzalayacakları belirtildi.
Bordo Mavili taraftarların heyecanla bekledikleri Jose Sosa ve Filip Novak’ın yeni sözleşme haberini bekliyorlar.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun Her iki futbolcu ile anlaşma sağlanmasına rağmen resmi imzaların atılmamasın sebebi belli oldu.

Jose Sosa ile yıllık 2 milyon Euro’dan 2 yıllık anlaşma sağlayan, Novak ile de yıllık 1.3 milyon Euro’dan 3 yıllık anlaşan yönetim iki futbolcuya da güzel bir tören yapmak istiyor ancak yönetim, lig devam etmesi sonucunda böyle bir durumun motivasyon bozmaması için imzaları erteledi.

Trabzonspor, Süper Lig’in ilk devresinde son karşılaşmasını kendi sahasında Kayserispor ile oynayacak. Maç bitimi ile futbolcular tatile çıkacak.

Jose Sosa ve Filip Novak için Antalya hazırlık kampında medya mensuplarının önünde imza töreni yapacak.

İki oyuncuda bu sezon Trabzonspor’un en formda ve en önemli futbolcuları arasında yer alıyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal