Sergen Yalçın'dan Oyuncularına 'Yeter ki Biz Kendi Maçlarımızı Kazanalım'

Beşiktaş’ta teknik direktörlük görevine getirilen ve çıktığı ilk karşılaşmadan galibiyet ile ayrılan Sergen Yalçın’dan takıma moral aşılıyor.

04.02.2020-11:03 - (Son Güncelleme: 04.02.2020-10:58) Sergen Yalçın'dan Oyuncularına 'Yeter ki Biz Kendi Maçlarımızı Kazanalım'

Beşiktaş’ta teknik direktörlük görevine getirilen ve çıktığı ilk karşılaşmadan galibiyet ile ayrılan Sergen Yalçın’dan takıma moral aşılıyor.

Beşiktaş’ın Rize deplasmanından 3 puan ile ayrılması, Sivasspor ve Fenerbahçe'nin yenilmesi ile birlikte çok daha anlam kazandırdı. Siyah-Beyazlıları ise şimdi kritik bir dönem bekliyor.

Beşiktaş sırası ile Gaziantep FK, Medipol Başakşehir, Trabzonspor ve Aytemiz Alanyaspor ekipleri ile karşı karşıya geliyor. Siyah beyazlılar oynayacak bu 4 karşılaşmadan 12 puan çıkarması ile yeniden zirve yarışına dahil olacak. Üst sıralardaki takımlarında kendi aralarında oynayacak maçlar nedeniyle Beşiktaş'ı umutlandıran bir başka durum. Sergen Yalçın'ın gelmesi ile birlikte yeni bir hava yakalayan Beşiktaş camiasında "Biz kazanalım. Gerisi zaten gelir" havası yaşanıyor.

Teknik direktör Sergen Yalçın oyuncularına üst üste alınacak galibiyetlere dikkat çeken 47 yaşındaki hocanın futbolcularına, "Adım adım zirveye doğru ilerlemeliyiz. Herkes puan kaybedecek. Yeter ki biz kendi maçlarımızı kazanalım. Bunu da başaracak kalitede bir takımız" diyerek moral aşıladığı ifade edildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal