Sergen Yalçın 'Hiçbir Şey Bitmedi'

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Alanyaspor karşılaşması öncesinde oyuncuları ile motivasyon konuşması gerçekleştirdi.

27.02.2020-12:34 - (Son Güncelleme: 27.02.2020-12:31) Sergen Yalçın 'Hiçbir Şey Bitmedi'

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Alanyaspor karşılaşması öncesinde oyuncuları ile motivasyon konuşması gerçekleştirdi.

Başarılı teknik adam Sergen Yalçın, takımın başına geldiği günden bu yana şampiyonlukla ilgili çok iddialı açıklamalar yapmasa da futbolcularına "Hiçbir şey imkansız değildir" söylemini bir örnekle gerçekleştirdi.

47 yaşındaki hoca siyah-beyazlı takımın başında çıktığı 4 karşılaşmada 7 puan toplarken; Çaykur Rizespor ve Gaziantepspor'u mağlup etti, Başakşehir'e yenildi, Trabzonspor ile berabere kaldı. Teknik adam Sergen Yalçın, Süper Lig'de kalan haftalarla ilgili ise futbolcularına istatistik olarak bir bilgilendirme yaptı ve "Her şey bitmedi" açıklamasında bulundu.

Sergen Yalçın, futbolcuları ile yapmış olduğu görüşmede şu ifadeleri kullandığı öğrenildi: "Ligin ilk yarısında Alanya ile başlayan 8 maçlık seride 7 galibiyet, 1 beraberlik alarak 22 puan toplamayı başardınız. Bu hafta aynı periyoda giriyoruz. İlk yarıda yakalanan bu yükselişi, ikinci yarıda tekrarlamak bizim için çok zor olmasa gerek. Ben sizlere güveniyorum, camiamız da bizlere güveniyor. Bu haftadan itibaren aynı periyotta alacağımız 22 puan bizi şampiyonluk yarışına ortak yapar. Bize 'yarıştan koptular' diyenlere gerekli yanıtı hep birlikte sahada verelim." İfadelerinde bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal