Sergen Yalçın: 'Beşiktaş için Bitmiş Bir Takım Diyorlardı'

Beşiktaş Teknik Patronu Sergen Yalçın, futbolcuları motive etmek için büyük bir çaba gösterdiğini ve ligi iyi bir yerde sonlandırdıklarını aktardı.

27.07.2020-12:18 - (Son Güncelleme: 27.07.2020-12:15) Sergen Yalçın: 'Beşiktaş için Bitmiş Bir Takım Diyorlardı'

Sezon ortasında imza attığı Beşiktaş'ı lig üçüncüsü yapan teknik adam Sergen Yalçın, göreve geliş sürecini ve sonrasında gerçekleşenlerden bahsetti.

'Beşiktaş'a gelirken 'bitmiş bir takımı neden alıyorsun' diyenler oldu' şeklinde konuştu Yalçın, 'Bazıları böyle söylese de ben takıma inanıyordum. Beşiktaş, nerede olursa olsun hedefsiz kalamaz. Oyuncularımı hedefe motive etmek için ekibimizle birlikte büyük çaba sarf ettik.' ifadelerini kullandı.

'ÇOK İYİ BİR SİNERJİ YAKALADIK'

Görev sürecindeki iyi sonuçlardan kulüp başkanı Ahmet Nur Çebi ve yönetimin büyük payı olduğunu vurgulayan 47 yaşındaki genç teknik adam, 'Başkanımız ve yönetimi ile çok iyi bir sinerji yakaladık. Futbolcuların paralarını ödemek için ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Yeri geldi ceplerinden verdiler, yeri geldi özel hayatlarından fedakarlık yaptılar.' diye belirtti.

'O MAÇLAR BİZİ YARIŞTAN KOPARIRDI'

Koronavirüs salgınından sonra çıktıkları 8 karşılaşmadan 6'sında galip gelip 2'sinde mağlup olduklarından bahseden Sergen Yalçın, '8'de 8 yapsaydık şampiyonluk yakındı. Ama yenildiğimiz Antalya ve Kayseri maçları bizi yarıştan kopardı. O maçları hatırlamak istemiyorum.' değerlendirmesinde bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal