Şenol Güneş'ten İki Oyuncusuna Mesaj!

Spor Toto Süper Lig’in 31. Haftasında Galatasaray’a 2-0 kaybeden Beşiktaş, 2 günlük ara sonrası Kayserispor karşılaşmaları hazırlıklarına başladı.

02.05.2018-16:18 - (Son Güncelleme: 02.05.2018-16:03) Şenol Güneş'ten İki Oyuncusuna Mesaj!

Siyah beyazlı ekip, 2 günlük iznin sonrasında Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında oynayacağı Kayserispor maçının mesaisine başladı.

Fenerbahçe ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşının kaldığı yerden tekrar oynanmasına karar verilmesinin ardından maça çıkmama kararı alan Beşiktaş’ta gözler ligde oynanacak Kayserispor karşılaşmasına çevrildi.

Ligde kalan 3 karşılaşmadan galip ayrılarak şampiyonluk şansını son dakikaya kadar sürdürmek isteyen siyah beyazlı ekipte teknik direktör Şenol Güneş futbolcularını kalan 3 karşılaşmaya motive etmeye çalışıyor.

Galatasaray derbisinde sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Alvaro Negredo ve Pepe'den gelen haberler moralleri bozdu.

İspanyol oyuncunun sol ayak bileğinde iç yan bağ yırtığı oluştuğu ve sezonu kapattığı belirtilirken, Pepe'nin de idmanlara başlamasının en az 10 günü bulacağı bildirildi.

İKİ OYUNCUYA "HAZIR OL" MESAJI

Deneyimli teknik adam Şenol Güneş'in Love ve Larin'e "hazır ol" direktifinde bulunduğu ve bu 2 oyuncudan, önümüzdeki sezon kadroda yer almaları adına kalan 3 maçtaki fırsatı değerlendirmelerini istediği ifade edildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal