Selçuk İnan'dan Şampiyonluk Açıklamaları

Spor Toto Süper Lig'de 2018-19 sezonunun şampiyonu olan Galatasaray'da yıldız oyuncu Selçuk İnan, açıklamalarda bulundu.

20.05.2019-11:25 - (Son Güncelleme: 20.05.2019-11:24)

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Medipol Başakşehir'i yenerek şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da 34 yaşındaki orta saha oyuncusu Selçuk İnan, açıklamalarda bulundu.

Sarı-kırmızılılar ile 5. kez şampiyonluk kutlayan Selçuk İnan, 'Şükürler olsun bugün de şampiyonuz, taraftarımıza teşekkürler. Her şeyin en güzelini hak ediyorlar. Bugün de onları gururlandırdığımız için ayrıca mutluyuz. Belki kolay değil ama iki kupayı da kazandık.

Çok emek verdik, çok çalıştık. İyi bir takımız. Birlik beraberlik içerisinde iyi çalıştık. Herkes birbirine sahip çıktı. Neticesinde de iki kupa kazandık. Çok mutluyuz emeğimizin karşılığını aldığımız için. Taraftarlarımıza armağan olsun' dedi.

'AÇIKLAMAYA YAPCAĞIM'

Galatasaray'da ki geleceği hakkında da konuşan tecrübeli oyuncu şunları söyledi: ‘Önümüzdeki günlerde bunla ilgili açıklama yapacağım. Bugün şampiyonluğu kutlayalım, tadını çıkaralım. Dediğim gibi tüm taraftarlarımıza armağan olsun.'

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal