Scholl: "Futbolun Greta Thunberg'i Kimmich"

Mehmet Scholl, Bayern Münihli Joshua Kimmich'in cesur ve korkusuz açıklamaları nedeniyle Greta Thunberg'i gibi davrandığını söyledi.

08.02.2020-09:33 - (Son Güncelleme: 08.02.2020-09:29) Scholl: "Futbolun Greta Thunberg'i Kimmich"
Eski Bayern Münihli Alman oyuncu Mehmet Scholl, Joshua Kimmich ile alakalı gerçekleştirdiği açıklama ile ilgi dikkatleri üstüne topladı.

Scholl, Almanya'da önemli ve cesur konuşmalarıyla ilgi odağı olan Bayern'in 24 yaşındaki futbolcusu Joshua Kimmich'in kelimelerinin kendisine fazla geldiğini söyledi. Scholl konuşmasında, "Henüz 24 yaşında ve her zaman parmağını rahatsız edici bulduğu bir yere dokundurmak zorundaymış gibi hissediyor. Bu bana fazla geliyor. Futbolun Greta Thunberg'i gibi." sözlerini kullandı.

Konuşmasına hızla devam eden Scholl, "Performansı en üst düzeyde mi? Hala bir Schweinsteiger değil" ifadeleriyle Kimmich'i eleştirmeye devam etti.

Joshua Kimmich bu zamana kadar gerçekleştirdiği cesur ve herkesin konuşmaya cesaret edemeyeceği açıklamalarıyla tanınıyordu. Kimich en son, hafta sonunda yapacakları Leipzig'in forveti Timo Werner ile alakalı "Onun attığı goller nedeniyle çok mutluyum. Performansı çok iyi. Ancak Bayern'e gol atmak farklı seviyedir" sözlerini söylemişti.

Kimmich geçtiğimiz günlerde de "Bayern Münih'te yönetici olsam, onu kesin alırdım" diyerek gündem olmuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal