'Sakin Olabilirsek Şampiyonluk Çok Yakın'

TFF 1. Lig’in 21. Hafta karşılaşmasında Erzurumspor sahasında konuk ettiği Keçiörengücü’nü 1-0 mağlup etti.

11.02.2020-11:17 - (Son Güncelleme: 11.02.2020-11:12) 'Sakin Olabilirsek Şampiyonluk Çok Yakın'

TFF 1. Lig’in 21. Hafta karşılaşmasında Erzurumspor sahasında konuk ettiği Keçiörengücü’nü 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Teknik Direktör Erkan Sözeri’nin yardımcısı Mehmet Şimşek, basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.

Bundan sonra kaybedilecek her puan seni şampiyonluktan uzaklaştırıyor. Daha sakin olmak lazım, panik yapmamak lazım. Çünkü bizim takımın kalitesinde bu var. Sakin olabilirsek bu ligin üstünde bir takımız." dedi. Şimşek, aynı zamanda "İkinci golü bulduk ve korumayı da bildik. Kazanma isteğimizi çok iyiydi.” İfadelerini kullandı.

Kartlar canımızı sıktı. Önümüzdeki hafta için bayağı cezalı oyuncumuz oldu. Birçok oyuncumuz 3 sarı kartlı duruma düştü. Pote ve İbrahim Akdağ ligde cezalı duruma düştü. Bunlar bizim için sıkıntılı bir durum olacak ama geniş bir kadroya sahibiz. İlk yarı biraz panik yaptık. Maçtan önce de devre arasında da bunu söyledik. Sakin olursak bizim takım daha iyi oynar. Sakin olmamız lazım ama oyuncular bir an önce gol atmak istiyorlar.

Bazen 90. dakikada gol atıp maçı kazanabiliyorsunuz. Artık kolay maçta yok. Her takım bize karşı ekstra ekstra motiveli çıkıyor. Bundan sonra kaybedilecek her puan seni şampiyonluktan uzaklaştırıyor. Daha sakin olmak lazım, panik yapmamak lazım. Çünkü bizim takımın kalitesinde bu var. Sakin olabilirsek bu ligin üstünde bir takımız.” diye konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal