Ronaldo’ya Eski Başkandan Sert Eleştiri

Coronavirüsü salgınından ötürü Serie A'nın durdurulmasının devamında Portekiz'e dönen Cristiano Ronaldo'ya, Torino kulübünün eski yöneticilerinden olan Giovanni Cobolli Gigli'den ağır eleştiri geldi.

26.03.2020-16:34 - (Son Güncelleme: 26.03.2020-16:31) Ronaldo’ya Eski Başkandan Sert Eleştiri

İtalyan Serie A devi Juventus’un Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, annesi Dolores Aveiro’nun felç olup hastaneye götürülmesinin ardından takımdan izin alarak Portekiz’e dönmüştü. Meslektaşı Rugani’nin coronavirüsü testi pozitif çıktıktan sonra İtalya’ya gitmeyeceğini belirten ve liglerin askıya alınmasıyla ile beraber Portekiz’de kalan Ronaldo’ya, Juventus’un eski başkanı Giovanni Cobolli Gigli’den sitem geldi.

Ronaldo’nun İtalya’dan gitmesinin ardından Juventus’ta olayların karıştığını açıklayan Giovanni Cobolli Gigli, Radio Punto Nuovo’ya yaptığı konuşmada “Portekiz’e annesinin sağlık sorunu nedeniyle gittiğini söyledi fakat havuzda fotoğraf çektirmekten başka bir şey yapmıyor. Ona annesi nedeniyle istisna yapıldı ama işler karışında diğer futbolcular da gitmek istedi. Ciddi bir salgınla boğuşuyoruz. Herkesin karantinada olması gerekirdi” şeklinde ifade etti.

Gigli, Juventus’un Ronaldo’ya taviz vererek, öteki oyuncuların da izin isteklerini vermeye mecbur kaldığını da belirtti.

Şu zamana kadar 7 bin 500’den fazla insanın yaşamını yitirdiği İtalya, coronavirüsünden en fazla hasar gören ülke durumunda.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal