Premier Lig’den Flaş Haber! Cas Cezasını Kaldırdı

İngiliz devi Manchester City’nin 2 yıl boyunca Avrupa kupalarından men ve 30 milyon euroluk para cezasına çarptırıldığı dava CAS tarafından iptal edildi.

13.07.2020-11:54 - (Son Güncelleme: 13.07.2020-11:52)  Premier Lig’den Flaş Haber! Cas Cezasını Kaldırdı

Manchester City, UEFA'ya karşı CAS davasını zafer kazandı…

2 senelik Avrupa'dan men cezası iptal eden CAS, 30 milyon euro olan para cezası ise 10 milyon euroya indirdi. Böylece Manchester City, UEFA'nın verdiği cezanın iptal olmasıyla beraber gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde yer alacak.

Manchester City'den paylaşılan açıklamalarda şu cümleler yer aldı: 'Kulübümüz avukatları ve hukuk danışmanları, henüz CAS'ın verdiği gerekçeli kararı görmedi ancak 2 yıllık men kararının kaldırılmasını memnuniyetle karşılamıştır. Kulüp, bugünkü kararın eldeki kanıtlar yönünde verilmesinden memnundur. Kulübümüz, mevcut avukatlara ve hukuk danışmanlarına teşekkürlerini sunar.'

NEDEN CEZA VERİLMİŞTİ?

Manchester City, 2012 - 2016 seneleri içerisinde Finansal Fair Play kurallarına uymadığı, belgeleri farklı sunduğu ve kulübe çeşitli yollarla para aktarıldığına ilişkin olarak 2 sene men cezası verilmişti. Ayrıca, 30 milyon euro da para cezası almıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal