Ndiaye Hakkında Çıkan Haberlere Tepki Gösterdi!

Galatasaray’ın devre arası transfer döneminde Premier Lig ekiplerinden Stoke City’ye sattığı Badou Ndiaye, hakkında çıkan haberlere yanıt verdi.

07.06.2018-13:08 - (Son Güncelleme: 07.06.2018-13:58) Ndiaye Hakkında Çıkan Haberlere Tepki Gösterdi!

Geride kalan sezonun devre arasında Galatasaray'dan Premier Lig takımlarından Stoke City'e transfer olan ancak Stoke City'nin Premier Lig’e veda etmesiyle beraber ismi tekrar sarı kırmızılı takım ile anılmaya başlanan Ndiaye sosyal medya hesabından çıkan haberlere ilişkin paylaşımda bulundu.

27 yaşındaki oyuncu, Stoke City’nin küme düşmesiyle Galatasaray’ın kendisini tekrar istediği ve sarı kırmızılılardan yıllık 4,5 milyon euro istediği haberleri üzerine tepkisiz kalmadı.

Senegalli yıldız orta saha, basında çıkan 'para' haberlerine tepki gösterirken, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada " Kariyerimin en önemli ve pozitif bu zamanında, doğru olmayan haberlerin çıkması hepimizi rahatsız etmektedir. Çıkan haberlerin tamamı yanlıştır, Ben hayatımda hiç bir zaman parayı futbolumun ve kararlarımın önüne koymadım. Herkese iyi bir akşam dilerim, önümüze bakalım Allah hepimizi korusun, hepinizi seviyorum." ifadelerini kullandı.



Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal