NBA Ne Zaman Başlacak? Tarihler Açıklandı!

NBA, ne zaman başlayacak? Mart ayında coronavirüsü salgını sebebiyle durdurulan NBA’in başlama tarihi açıklandı.

04.06.2020-17:11 - (Son Güncelleme: 04.06.2020-17:10) NBA Ne Zaman Başlacak? Tarihler Açıklandı!

NBA, Kuzey Amerika’da parkelere geri dönecek olan ilk lig olacak. ABD medyasında farklı kaynaklarda yapılan haberlere göre sezon 31 Temmuz’da özel bir şekilde tekrardan devam edecek.

Mart ayında yeni tip coronavirüsü sebebiyle durdurulan lig, play-off’u kesinleştirmiş veya play- off şansı olan 22 kulüpler Disney’in Orlando’daki tesislerinde maç yapacak.

Lig bugün sonlansa Doğu ve Batı Konferansları’nda ilk 8’de bulunan 16 kulübe ek olarak Batı Konferansı’nda New Orleans Pelicans, Portland Trail Blazers, Phoenix Suns, Sacramento Kings and San Antonio Spurs; Doğu Konferansı’nda ise Washington Wizards da play- off mücadelesi yapacak.

Orlando’daki karşılaşmalar askıya alınmadan önce 8. Basamakta yer alan takım, 9. sıradaki takıma dört karşılaşmadan fazla fark attıysa play- off’a yer alacak son kulüp olacak. Fark 4 ve altında ise tek karşılaşma yapılacak ve kazanan play- off’a devam edecek. NBA Finalleri’nin ise en geç 12 Ekim’de sona ermesi düşünülüyor. Finaller’in sonrasında hızla serbest basketçilerle imza ve NBA Draft dönemine girilecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal