Mustafa Cengiz: İnşallah Pazar Akşamı 22. Şampiyonluğumuzu Kutlayacağız

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, GSYİAD’ın düzenlediği iftarda konuştu. Cengiz, “Şampiyonluğun 19 Mayıs’a denk gelmesi de ayrı bir güzellik” diye konuştu.

17.05.2019-21:34 - (Son Güncelleme: 17.05.2019-21:23)

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, GSYİAD'ın düzenlediği iftara katılarak burada bir konuşma yaptı.

GALATASARAY HER ŞEYİ SAHADA ELDE ETMİŞTİR 

Galatasaray'ın her başarısını alnının akıyla kazandığını ifade eden Cengiz, "Galatasaray her şeyi sahada elde etmiştir ve sahada ölümüne mücadele etmiştir. Saha dışındaki her şey bizden uzak olsun. Yaklaşık 44-45 saat sonra taçlandırılmış şanlı yürüyüşümüzün bir nişanesi olan 22. şampiyonluğumuza ulaşmayı diliyoruz. O gün, ne kutlu bir gündür ki, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bağımsızlık ateşini yaktığı gündür. Atamızın da yaktığı bu ateşten esinlenerek Galatasaray ateşinin sonsuza kadar sürmesini diliyorum” dedi.

FATİH TERİM'E ÖZEL TEŞEKKÜR  

İftarda açıklamada bulunan GSYİAD Başkanı İbrahim Hatipoğlu da UEFA Kupası’nın kazanılmasının yıl dönümüne atıfta bulunarak, “UEFA Kupası’nı kazanmamızın 19. yılı ve şu anda burada bulunan yaşayan efsanemiz, Teknik Direktörümüz Fatih Terim olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Bugüne kadar başımız dik yürümemizi sağladınız. Mali tablomuzu düzenleyen yönetimimize de teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal