Michael Schumacher’in Oğlu Mick: 'Soyadımı Değiştirmiştim'

Efsane F1 pilotu Michael Schumacher'in kendisi gibi pilot olan oğlu Mick Schumacher, kariyerinin ilk zamanlarında annesinin evlenmeden önceki soyadını kullandığını itiraf etti. Mick Schumacher, bu hareketinin sebebini de söyledi.

01.07.2020-17:54 - (Son Güncelleme: 01.07.2020-17:49) Michael Schumacher’in Oğlu Mick: 'Soyadımı Değiştirmiştim'

Yaşadığı kayak kazası sonrası 7 senedir komada kalan efsane Formula 1 pilotu Michael Schumacher’in oğlu Mick, babasının bıraktığı bayrağı devralıyor. Formula 2’de Prema Powerteam ekibi ile yarışan Mick Schumacher, bir gün babası gibi F1’de yarışmanın hayalini kuruyor.

Çok erken yaşlarda F1 pilotu olmayı istediğini aktaran Mick Schumacher, Under Armour dergisinde paylaşılan konuşmasında, kariyerine ilk başladığı senelerde babasının soyadını kullanmadığını belirtti. O dönem Betsch soyadı ile yarıştığını kaydeden Mick Schumacher, bu kararını “Dikkat çekmeden yarışlara katılabilmek için annemin evlenmeden önceki soyadını kullandım. Kendimi rahatsız hissetmeden gelişme gösterebilmek ve ‘Babasının oğlu' damgasına maruz kalmadan yarışabilmek adına bunu yaptım” cümleleriyle duyurdu.

Babasının yaptıklarından ötürü baskı hissetmediğini de söyleyen Mick Schumacher “O benim için her zaman dünyanın bir numaralı pilotundan önce babamdı” ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal