'Messi’nin Jübilesini Barcelona’da Görüyorum'

Barcelona Kulüp Başkanı Josep Maria Bartomeu, İspanyol medyasına sık sık kulüpten gideceği öne sürülen Arjantinli süperstar Lionel Messi’nin futbolu Barcelona’da bırakacağına inandığını dile getirdi.

08.07.2020-14:23 - (Son Güncelleme: 08.07.2020-14:21) 'Messi’nin Jübilesini Barcelona’da Görüyorum'

Katalan basınına açıklamalarda bulunan Bartomeu, "Messi’nin jübilesini Barcelona’da görüyorum. 2021’e kadar sözleşmesi var. Normal durumlarda, futbolcularla yaptığımız görüşmeleri açıklamıyoruz ama Messi’nin sözleşmesini yenileme zorunluğumuz olduğu açık. Messi, dünyanın en iyi futbolcusu." ifadelerini kullandı.

Bartomeu ayrıca, La Liga’nın sonlanmasına 4 hafta kala, Barcelona’nın şampiyonluk mücadelesinde lider Real Madrid’in 4 puan gerisinde kalmasına karşın teknik adam Quique Setien ile devam edeceklerini açıkladı.

Bartomeu, "Valverde’nin (eski teknik direktör) değiştirilmesinden pişman değilim. Takımın itici bir güce ihtiyacı vardı. Setien bizim DNA’mızı, modelimizi tanıyor. Yeni bir hava ve fikir getirdi. Teknik direktörlerin geleceğinin sonuçlara bağlı olduğunu elbette biliyorum ama takımın evriminden memnunum." değerlendirmesini yaptı.

Setien’in sonrasında Barcelona’da teknik direktörlüğe getirileceği öne sürülen, Katalan devinin efsanelerinden Xavi Hernandez ile alakalı soruları da yanıtlayan Bartomeu, "2021’de ben başkan olmayacağım ve Setien bizim teknik direktörümüz. Xavi bir gün Barça’ya gelecek. O gelmek istiyor ve eminim çok iyi işler yapacak." şeklinde konuştu.

Diğer taraftan Paris Saint Germain’de top koşturan Neymar’ın Barcelona’ya geri gidebileceği dedikodularına Bartomeu, "Böyle bir operasyonun olasılığı oldukça az çünkü Avrupa’daki kulüplerin hepsi ekonomik olarak çok zor durumda." yanıtını verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal