Mehmet Yiğiner: "Bu Haftayı 3 Puan İle Geçebilirsek İşin Yüzde 10'luk Kısmını Atlatmış Oluruz"

Kayserispor maçı hazırlıklarını sürdüren MKE Ankaragücü’nde kulüp başkanı Mehmet Yiğiner, “Bu haftayı 3 puan ile geçebilirsek işin yüzde 10’luk kısmını atlatmış oluruz” ifadelerini kullandı.

21.08.2019-23:35 - (Son Güncelleme: 21.08.2019-23:28) Mehmet Yiğiner: "Bu Haftayı 3 Puan İle Geçebilirsek İşin Yüzde 10'luk Kısmını Atlatmış Oluruz"

Süper Lig'in 2. haftasında sahasında oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarına Beştepe Tesisleri'nde devam eden MKE Ankaragücü'nde kulüp başkanı Mehmet Yiğiner bazı konularda açıklamada bulundu.

ŞEHİT AİLELERİNE ÜCRETSİZ KOMBİNE

Başkan Mehmet Yiğiner, “Bizim bütün çalışmamız, gayemiz Ankaragücü'nü başarılı kılmak ve daha üstlere taşımak” ifadelerini kullanırken, şehit aileleri için ise ücretsiz kombine vererek onlara destek olacaklarını vurguladı.

"1 PUAN İYİ PUANDIR"

Konyaspor maçında MKE Ankaragücü'nün verilmeyen penaltısı olduğunu vurgulayan Başkan Mehmet Yiğiner, “Aramıza sonradan katılan futbolcularımız da oldu, özellikle ikinci kampın sonunda geldiler. Buna rağmen yine de iyi mücadele ettik ve direndik. Verilmeyen bir net penaltımız, elle oynama vardı. O da verilmiş olsaydı belki bugün 3 puanımız olacaktı. Ben futbolcularımızı kutluyorum, teknik ekibimizi de tebrik ediyorum takımı iyi hazırladılar bu süreçte. Sakat vermeden lige başlamak da bizim için önemliydi. Tabi eksiklerimiz var mı var onu da gördük. Bizim birkaç haftaya daha ihtiyacımız var takım olarak. Ama 1 puan iyi puandır, Konya deplasmanında alınan 1 puan iyi puandır, bu anlamda memnunuz 1 puandan” ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal