Max Kruse'den Olay Paylaşım: 'Şaka Yaptım!'

Fenerbahçe ile kontratını tek taraflı olarak sonlandıran ve sarı- lacivertli takımla mahkemelik olan Max Kruse, geçtiğimiz gün çok tartışılacak bir paylaşım yapmıştı.

27.06.2020-15:05 - (Son Güncelleme: 27.06.2020-15:02) Max Kruse'den Olay Paylaşım: 'Şaka Yaptım!'

Fenerbahçe'ye sezon öncesinde bonservissiz olarak kadroya kattığı Max Kruse, kontratını tek taraflı sonlandırarak bir anda gündem olmuştu. Sarı- lacivertlilere transfer olduğunda taraftarlarda büyük bir beklenti yaratan Kruse, bir türlü istenen performansı gösterememişti.

Alman futbolcu, sakatlıklarla geçen 26 haftalık Fenerbahçe kariyerinde toplam 7 gol 6 asistlik katkı sağladı.

DAVALIK OLDU

Fenerbahçe'den şubat ayından bu zamana kadar para alamadığını belirten Max Kruse, kontratını tek taraflı feshetti. Fakat, Fenerbahçe'den verilen açıklama durumun tam tersi şeklinde. Takımdan paylaşılan açıklamada, "Kulübümüzün futbolcuya pandemi süreci öncesine ait hiçbir borcu bulunmamaktadır. Pandemi sürecine denk gelen ödemeler konusunda ise kendisi ile FIFA ve TFF sirkülerleri ışığında yapılan görüşmeleri cevapsız bırakmıştır." ifadeleri yer almıştı.

KAVGA SÖYLENTİLERİ

Max Kruse'yi ayrılığa götüren sebepler içerisinde kaptan Emre Belözoğlu ve yardımcı hoca Volkan Demirel ile tartışmasının da yer aldığı iddia edilmişti.

'ŞAKA YAPTIM'

Yeni sezon için hangi kulübe transfer olacağı merak konusu olan Max Kruse flaş bir paylaşım yapmıştı. Kontratını tek taraflı feshederek Fenerbahçe'den giden Max Kruse, geçtiğimiz gün Stuttgart'ın tesislerinden bir paylaşımda bulundu. Kruse'nin bu paylaşımından sonra "Stuttgart'a transfer oluyor" yorumları gündemde yer almıştı.

Deneyimli futbolcunun olayla alakalı olarak, "Lütfen bana kızmayın, bu sosyal medya üzerinden bir şakaydı" cümlesi yer aldı. İddialara göre ise Alman futbolcunun, bir yardım organizasyonuna dikkat çekmek istediği vurgulandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal