Mariano'dan Fatih Terim İtirafı! Sitem Etti

Galatasaray'ın Süper Lig'de Ankaragücü'ne 1-0 kaybettiği maça yedek çıkan Mariano, Brezilya medyasına verdiği demeçte Fatih Terim'in kadro tercihleriyle alakalı çarpıcı açıklamalarda bulundu.

18.07.2020-15:07 - (Son Güncelleme: 18.07.2020-15:02) Mariano'dan Fatih Terim İtirafı! Sitem Etti

Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Mariano, sarı kırmızılıların Süper Lig'de Ankaragücü'ne 1-0 mağlup olduğu maça yedek olarak başlamıştı. Ülkesi Brezilya'da yayın yapan Rede TV!'ye özel açıklamalar yapan deneyimli sağ bek, hem bu konu hem de Fatih Terim'in kadro planlamasıyla alakalı çarpıcı yorumlarda bulundu.

'Yedek kaldığımda üzülüyorum.' şeklinde konuşan yıldız oyuncu, 'Çünkü oynamak ve takımıma yardım etmek istiyorum. Sahanın dışında kalmak çok üzücü. Burada üç dört maça ilk 11'de başlayıp sonrasındaki üç dört maçta ise kulübede oturuyorsunuz. Buna alıştım. Elbette üzgünüm ama Fatih Terim'in takım için en iyisini düşündüğüne inanıyor ve kararlarına saygı duyuyorum.' diye belirtti.

Geçtiğimiz haftalarda takım arkadaşlarından ayrılan Yuto Nagatomo ile girdiği bir iddiaya da değinen Sambacı, 'Yuto ile asist yarışına girmiştim. O, hiç asist yapamadı ama iki gol attı. Bana golün iki asist sayılacağını söyledi ve bu nedenle dört puanı vardı. Ama ben beş asist yapıp onu geçtim ve bana suşi ısmarlamak zorunda kaldı.' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal