Mariano İmzayı Atıyor! Yeni Adresi Belli Oldu

Galatasaray'dan kısa zaman önce kontratının bitmesi üzerine ayrılan Brezilyalı futbolcu Mariano ile ilgili ülkesinden gündem yaratan bir transfer açıklaması paylaşıldı.

25.07.2020-16:53 - (Son Güncelleme: 25.07.2020-16:50) Mariano İmzayı Atıyor! Yeni Adresi Belli Oldu

Galatasaray'dan geçtiğimiz zamanlarda kontratının bitmesi üzerine yolların ayrıldığı deneyimli futbolcu Mariano'nun yeni adresinin neresi olacağı çok merak ediliyordu. Kontratı elinde olan 34 yaşındaki sağ bekin kariyeriyle alakalı ülkesinden yapılan son açıklama ise şok etkisi yarattı.

MARIANO'YU ALMAYA ÇALIŞACAĞIZ

Brezilyalı futbolcu uzun zamandır ilgilenen Atletico Mineiro'da sportif direktör Alexandre Mattos, TV Band kanalına verdiği demeçte 'Guga'yı satsak da satmasak da Mariano'yu kadromuza katmaya çalışacağız. Guga giderse elimizde Mariano ve Mailton olacak ki her ikisi de Jorge Sampaoli'nin istediği tarzda oyuncular.' açıklamasını yaparak Mariano'nun transferini bildirmiş oldu.

BİRLİKTE ÇALIŞMIŞTI

Atletico Mineiro'da daha önce de görev yapan tecrübeli futbolcu, kulübün şu anki teknik direktörü Jorge Sampaoli ile de 2016- 2017 sezonunda Sevilla'da beraber çalışmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal