Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Hakkı Çelikel: 'Her zaman İlk 5'te Olmak İstiyoruz'

Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Hakkı Çelikel, takımın durumunu ayrıntılarıyla dile getirdi.

11.09.2019-14:30 - (Son Güncelleme: 11.09.2019-14:22)

Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Hakkı Çelikel, takımın durumunu, milli maç sebebiyle ligde yaşanan arayı, transferlerin adaptasyon süreci ve takımın amaçları için önemli detaylar sunarak aktardı.

Hakkı Çelikel, üçüncü sezonlarını bitirdikleri  Süper Lig'de kaliteli çalışmalarda yer almak için her zaman en iyisini yaptıklarını dile getirdi.

Lige maçında Medipol Başakşehir'i 3-0 geçerek iyi bir başlangıç yapan Çelikel, Trabzonspor ve Alanyaspor maçlarındaki harika performanslarına rağmen puan alamadıklarını söyledi.

Çelikel, milli maç dolayısıyla ligde geçen molayı etkili bir biçimde kullandıklarını kaydederek, şunları söyledi:

"Takımımız uyum içerisinde çalışmalarına devam ediyor. 15 günlük ara iyi geldi. Takımda sakatlıkları bulunan bazı futbolcularımız bu süreçte iyileşme yolunda önemli mesafe kaydetti. Milli maç dolayısıyla lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirdik. MKE Ankaragücü maçıyla kötü gidişata 'dur' diyeceğiz. Bu karşılaşmaya çok iyi hazırlanıyoruz. İnşallah bu maçta emeğimizin karşılığını almak istiyoruz. Ankaragücü'nü yenmek için sahaya çıkacağız."

"Lige erken başladık. UEFA Avrupa Ligi elemeleri bizim için her ne kadar avantaj ise bir o kadar da dezavantaj oldu. Diğer takımlar daha uzun bir kamp dönemi geçirdi. Maçlarımız olduğu için kurgumuzu farklı yaptık. Takımda da genel olarak bir yorgunluk belirtisi oldu ama bunlar bizim için bahane değil. Ligde oynadığımız 3 maçı baz alırsak hem Trabzon maçında hem de Alanyaspor maçının ikinci yarısında çok olumlu futbol oynadık. Bu bakış açımızı değiştirdi. Takımımızın kapasitesini, teknik gücünü biliyoruz. İddia ediyorum Anadolu'nun en hazır takımlarından biriyiz. Bu da önemli. Yani biz lige yeni çıkan bir takım değiliz. İnşallah bu kötü gidişata da Ankaragücü maçıyla 'dur' diyeceğiz."

Son Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

 
 
 
 
 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal