Lucescu İsveç Zaferini Değerlendirdi!

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, İsveç'i 3-2 yendiğimiz karşılaşmanın ardından sonra mücadeleyi değerlendirdi.

11.09.2018-10:02 - (Son Güncelleme: 11.09.2018-10:00) Lucescu İsveç Zaferini Değerlendirdi!

Mircea Lucescu, A Milli Takımımızın UEFA Uluslar B Ligi 2. grupta İsveç’i deplasmanda 3-2 mağlup ettiği mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

İsveç maçının Rusya maçının devamı olduğunu söyleyen Lucescu "Sonuç olarak Rusya karşılaşmasının 2. devresini de iyi oynamıştık fakat şanssızdık. Bu takım, sonunda arkadaşlıklarını, dostluklarını, beraber oynamayı sahaya yansıttı. Rusya, Tunus, İran maçlarının hepsinde iyi futbol oynadık esasen.” ifadelerini kullandı.

Bu zaferin sürekli bir hal alması gerektiğine vurgu yapan tecrübeli teknik adam"Zafer önemli, biz maça galip gelmek için çıkıyoruz ve oyun açısından Rusya'dan daha iyiyiz. Futbolcularımızın yaşını topladığımızda, İsveç'ten de 40 yaş daha küçüğüz. Bu bizim takımımızın geleceğin takımı olduğunu anlatıyor." şeklinde konuştu.

Sonuçtan memnun olduğunu belirten Lucescu, kendisine yöneltilen Emre Akbaba sorusuna ise "Futbolcuların ne zaman oynaması gerektiğini benden daha iyi kimse bilemez. Eğer ben de diğerleri gibi düşünseydim, Galatasaray'ın Trabzonspor'a 4-0 yenildiği karşılaşmaya bakarak Emre'yi çağırmamalıydım." yanıt verdi.

"GERÇEKTEN İYİ OYNADIK”

"Bu karşılaşmada mağlup olabilirdik fakat gerçekten iyi oynadık. 62'ye 38 gibi bir topla oynama oranımız vardı. Oyunu biz domine etmek istiyorduk. Sonuç önemliydi, sonucu aldık. Artık devamının gelmesi lazım, yoksa bu galibiyetin bir anlamı kalmaz."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal