Lucescu Altınordu Tesislerinde!

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucesu, Altınordu Kulübünün, futbolcuları için düzenlediği törene katıldı.

27.04.2018-14:19 - (Son Güncelleme: 27.04.2018-14:19) Lucescu Altınordu Tesislerinde!

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Altınordu Kulübünün, altyapısından yetişen 17 oyuncusu için düzenlediği mesleğe geçiş yemin törenine katıldı.

Törene katılan Mircea Lucescu,yardımcısı Tayfur Havutçu ve Milli Takımlar Müdürü Hüseyin Coşkun, Altınordu Kulübünün Torbalı Metin Oktay Yerleşkesi'nde incelemeler yaptı. Kulüp başkan vekili Barış Orhunbilge ve teknik direktör Hüseyin Eroğlu ile görüşen deneyimli teknik adam, ardından 18 yaş altı takımında yer alan 17 futbolcu için düzenlenen töreni seyretti.



Tören bitiminde açıklamalarda bulunan Rumen teknik adam, inanılmaz altyapıya sahip bir takımla karşılaştığını vurguladı. Bir ekipte göreve geldiği zaman öncelikle eğitime önem verdiğini belirten Lucescu, konuşmasına şöyle devam etti: "Eğitimi en başa koyarsak ve eğitimle yola çıkarsak sonuç almamak mümkün değil. Bu yüzden burada gördüğümden dolayı söyleyebilirim ki milli takım seviyesinde bu kulüpten oyuncuların olması normal bir şey. Bu yüzden kulübü, başkanı, antrenörleri, oyuncuları ve bütün çalışanlarını tebrik ediyorum. Eminim ki gelecek onların elinde, onlara emanet. Bu meslek bence dünyanı en güzel mesleği. Üzüntüler de sevinçler de olacak. Hiç unutmamaları gereken bir şey var ki saygı çok önemli bir unsur. Seyirciye, yöneticiye, arkadaşlarına ve rakiplerine olan saygı, kendisine olan saygı, bunlar çok önemli. Eğer bu saygı unsurlarını gözardı etmeden maçları kazanırlarsa emin olun daha güzel ve daha ileriye gideceklerdir."



Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu ise yaptığı konuşmada bu töreni 3. defa düzenlediklerini ve 45'e yakın milli oyuncularının bulunduğunu vurguladı. Milli takımlara her yaştan oyuncu göndermenin gurur verici olduğunu ifade eden Eroğlu, "Önemli olan bunu A Milli Takım'a kadar devam ettirmek. Avrupa'da bunun örnekleri var, bizde Çağlar ve Cengiz'de olduğu gibi. Hepinize başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.

Diğer yandan, Altınordu Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, rahatsızlığı sebebiyle törendeki yerini alamadı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal