'Lideri Şampiyon İlan Etmemiz Gerekiyor'

Coronavirüsün en hızlı yayıldığı ve hasar verdiği Avrupa ülkesi olan İtalya'da liglerin oynanıp oynanmayacağına dair fikirler ortaya atılmaya devam ediyor.

25.03.2020-11:48 - (Son Güncelleme: 25.03.2020-11:38) 'Lideri Şampiyon İlan Etmemiz Gerekiyor'
İtalya Serie A'da yer alan Sampdoria'nın sahibi Massimo Ferrero, Coronavirüs nedeniyle ertelenen ligin olduğu gibi sona ermesi gerektiğini ifade etti.

Bir radyo programında konuşma yapan Ferrero; "Bence bu sezon bitti. Artık gelecek sezonun planlamasını yapmalıyız. Önümüzde oynanması gereken 12 hafta var. Mayıs başında lig başlayacak olsa takımların Nisan başı hazırlıklarına başlaması lazım. Bu riskli olur. Mayıs başında maçları oynasak bile 12 maçın bitmesi Ağustos'u bulacak ve gelecek sezon planlaması sarkacak. Bence en iyi plan gelecek sezonu kurtarmak. Bu sezon sıramaladaki haliyle bitirilmeli. Lazio başkanı dostum Lotito beni öldürecel biliyorum çünkü şampiyonluk yarışındalar ama yapacak bir şey olduğunu düşünmüyorum. Juventus şampiyon ilan edilmeli ve sezon bugünkü sıralamayla bitirilmeli" ifadelerini kullandı.

Sampdoria, Serie A'da geçtikler 26 haftada elde ettiği 26 puanla 16. sırada yer alıyor ve küme düşme hattından çıkmaya çalışıyor.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal