LeBron, Koronavirüs Hakkındaki Tutumunu Değiştirdi!

Los Angeles Lakers yıldızı LeBron James, koronavirüs salgını hakkındaki düşüncesini hızla değiştirdi ve basın mensuplarına, NBA'in, seyircilerin karşılaşmalara katılmasını engellemesi halinde, buna uyacağını söyledi.

11.03.2020-14:20 - (Son Güncelleme: 11.03.2020-14:14) LeBron, Koronavirüs Hakkındaki Tutumunu Değiştirdi!
James, bu durumun NBA tarafından tartışıldığının farkında olmadığını söyledi.

Lakers süperstarı, ekibinin ve NBA'in iyiliği için bunu kabul edeceğini aktararak, seyircisiz maç oynama konusundaki düşüncesini değiştirdi.

LeBron, basın mensuplarına her zamanki gibi bir Lakers arka planının önünde açıklamalarda bulundu, fakat bu defa muhabirlerin geride kalması için ipler bulunuyordu. İpler, James'in olduğu konumdan 2 metre civarı uzakta olduğu biliniyordu. James'in konuşması şu şekilde:

"Böyle çok daha güvenli. Siz her çıktığımda böyle bir tehditsiniz. Şaka, şaka. Neler olduğu hakkında hiçbir fikrim yok. Sizi burada özlemişim."

"Komik bir durum, çünkü taraftarlar olmadan oynayabileceğimize dair soru sorulduğunda, kapalı kapıların arkasında belirli bir virüsle ilgili bir konuşma olduğu konusunda hiçbir fikrim yoktu. Tabii ki, taraftarların olmaması beni çok hayal kırıklığına uğratırdı, çünkü ben bunun için, ailem için ve hayranlarım için oynuyorum. O noktaya varırsa, kimsenin maçlara gelemeyeceğini söylüyorlar, bu yüzden hayal kırıklığına uğrarım. Ama aynı zamanda neler olup bittiğini takip eden insanları da dinlemeniz gerekir."

"Eğer bunun oyuncuların ve takımın güvenliği için olduğunu düşünüyorlarsa, hepimiz buna uyarız."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal