Klopp: 'Juventus Nasıl 10 Puan fark Atamaz, İlginç'

Liverpool menajeri Jürgen Klopp, Juventus'un İtalya'da 10 puan farkla lider olamamasına şaşırdığını ifade etti.

15.02.2020-15:31 - (Son Güncelleme: 15.02.2020-15:26) Klopp: 'Juventus Nasıl 10 Puan fark Atamaz, İlginç'
İngiltere Premier Lig'de tarihi bir sene yaşayan Liverpool, bu sezon tekrardan Şampiyonlar Ligi kupasını almak için oldukça kararlı.

Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid ile maç yapacak olan Liverpool'da menajer Jürgen Klopp, hem Atletico hem de Juventus ile alakalı flaş bir konuşma yaptı.

Şampiyonlar Ligi'nde nereye kadar ilerleyecekleri konusunda bir düşüncenin olmadığını söyleyen Klopp, "Şu anda Şampiyonlar Ligi'nde neler yapabileceğimizi ve ne kadar gidebileceğimizi düşünmenin anlamı yok. Bildiğim bir şey, geçen yıl en iyi olanı yenebileceğimizi gösterdik ve bu yıl da güçlü takımlar karşısında savaşmaya hazırız" ifadelerini kullandı.

Sezona girilmeden önce Juventus'u Şampiyonlar Ligi'nin en dev favorisi olarak gördüğünü belirten Klopp, "Juventus hayatım boyunca gördüğüm en iyi kadroya sahip, kalite oyuncular var, çılgın gibiler. Sezon başlamadan önce Juventus, Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu için benim favorimdi ama belli ki İtalyan futbolunu yeterince izlemiyorum çünkü Juventus'un neden Serie A'nın zirvesinde 10 puan farkla lider olamadığını çözemiyorum" diyerek konuşmasını tamamladı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal