'Kesinleşmiş 190 İcra Takibi Var'

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Mesut Urgancılar, Divan kurulu toplantısında gündeme dair çok önemli açıklamalarda bulundu.

15.02.2020-15:41 - (Son Güncelleme: 15.02.2020-15:38) 'Kesinleşmiş 190 İcra Takibi Var'

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Mesut Urgancılar, Divan kurulu toplantısında gündeme dair çok önemli açıklamalarda bulundu.

Hatırlarsınız bu kürsüde hiç kimseye borcumuz olmadığı, hele hele menajerlere hiç olmadığı sizlere defalarca söylendi. Kulübümüz hakkında kesinleşmiş 190 icra takibi var, bunların toplamı 102 milyon TL. Bunların 39 adeti menajerlerden kaynaklanmaktadır.

Göreve geldiğimizde basketbolda geçmiş sezondan kalma 1.6 M$ borç ve bundan kaynaklı bir transfer yasağımız vardı. Federasyon tarafından alacaklarımızın tamamına haciz konulmuştu. Geldiğimizde 2.75M$ olan takım bütçesi şu an teknik ekip dahil 1.25M$'dır.

Kulübün 2.6 Milyar borcu var ama bankalarla bir anlaşma yapılır yapılmaz 16 Milyon € bonservis verilerek şu anki takım kuruluyor. Buyrun içinize sindirebiliyorsanız sindirin. Sözleşmelerdeki tek taraflı çıkış hakları da Beşiktaş aleyhinde. Ajdin Hasic için önceki yönetimin 2 milyon €'dan anlaştığı şartlar 1.2 Milyon €'ya revize edilmiştir. Ne olmuş da 5 dakikada 800 bin € tasarruf edilebilmiştir bunu da sizin takdirinize bırakıyorum.

Bir zamanlar takım sahibi olacağız diye Kocaeli Birlikspor'u alındı. 1.3 Milyon TL para verildi. Takım da yok para da yok. Gerekli tahkikatlar ve hukuki süreç başlatılmıştır.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal