Kasap Borcu Yüzünden Kupalara Haciz Getirildi!

TFF 2. Lig ekiplerinden Manisaspor'un şehirdeki bir kasaba olan borcuna karşılık kupalarının haczedildiği öğrenildi.

22.09.2018-11:34 - (Son Güncelleme: 22.09.2018-11:32) Kasap Borcu Yüzünden Kupalara Haciz Getirildi!

Ege temsilcisi tarafından yapılan açıklamada, uzun süredir ekonomik açıdan sıkıntılı bir dönem yaşandığı, geçmiş yönetimlerden kalan borç yükü sebebiyle büyük problemler yaşandığı bildirildi.

Yapılan açıklamada, eski başkan Abdullah Mergen döneminde bir kasaba olan borcun ödenmediği belirtilerek şu ifadelere yer verildi:

"Kulübümüzün eski başkanı Abdullah Mergen döneminde et ürünlerinin temin edildiği bir kasaba, 161 bin lira alacağına karşılık herhangi bir ödeme yapılmazken, esnaf da alacaklarına karşılık kulübümüze icra göndermiştir. Bunun üzerine alacaklara karşılık kupalarımız haczedilmiştir. Yaşanan bu olayların sonrasında yönetim kurulumuz, haczedilen kupaları geri alabilmek için gerekli girişimlere başlamıştır."

Manisaspor'un yaşanan bu süreci hak etmediğine vurgu yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"Mevcut yönetim kurulumuz, geçmişinde kentin tanıtımına ve ticaretine büyük katkıda bulunan, sportif başarılarının dışında Türk futboluna sayısız futbolcu kazandıran bu büyük camianın ayakta kalması için büyük bir mesai harcarken, kentteki duyarsızlık bizleri derinden yaralamaktadır. Kulübümüz sahipsiz bırakılmamalı, kentimiz tekrar kenetlenerek Manisaspor’u ayağa kaldırmalıdır. Bu birlikteliğin en kısa sürede sağlanarak Manisaspor'un eski günlerine geri döneceğinden şüphemiz yoktur."

TFF 2. Lig ekibi Manisaspor'un eski bir çalışanı da geçtiğimiz günlerde 16 bin lira alacağına karşılık, Ege temsilcisine icra göndermişti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal