Kaliteli Futbolculardan Oluşan Bir Takımız!

Süper Lig Cemil Usta sezonun 21. Hafta karşılaşmasında Gaziantepspor deplasmanda Beşiktaş’a konuk olacak.

05.02.2020-15:04 - (Son Güncelleme: 05.02.2020-15:00) Kaliteli Futbolculardan Oluşan Bir Takımız!

Süper Lig Cemil Usta sezonun 21. Hafta karşılaşmasında Gaziantepspor deplasmanda Beşiktaş’a konuk olacak. Karşılaşma öncesi Gaziantepspor kulüp Başkanı Mehmet Büyükekşi açıklamalarda bulundu.

İşte Mehmet Büyükekşi’nin o açıklamaları:

Futbolun seyir zevki vermesini ve tüm dünyada bu kadar takip edilmesini sağlayan en önemli unsurlardan birisi de kaliteli isimlerin olmasıdır. Sezon başından bu yana yensek de yenilsek de bizim karşılaşmaların Türk futbolunu takip eden herkesi mutlu ettiğini düşünüyorum. Süper Lig’e ilk kez çıkmamıza karşın asla oyunu çirkinleştirmeye çalışan bir takım olmadık. 5-0 yenildiğimizde de rakibimize saygı duyduk, 5-1 yenerken de saygımızdan bir şey değiştirmedik.

Elbette önemli futbolculardan oluşan bir takıma sahip olduğumuzun bilincindeyiz. Sivasspor maçında ilk kez forma giyen, takımla sadece üç antrenmana çıkmasına rağmen Türkiye’de herkesin konuştuğu bir futbolcu haline gelen Maxim’in performansı bizleri ayrıca sevindirdi. Kendisinin çok özel bir futbolcu olduğunun bilincindeydik ve buraya büyük hedefler koyarak geldi. Hocamızın da ısrarla istediği bir isimdi ve performansı da hepimizi mutlu etti. Elbette ki bir maç üzerinden konuşmak belki çok doğru olmayacaktır ancak kalitesini ispatlama şansı buldu.

Türk futboluna büyük bir yıldız kazandırdık diyebiliriz. Umut ediyoruz ki bu performansının üzerine koyarak da devam edecektir. Ayrıca bir başka transferimiz Andre Sousa’ya da parantez açmak gerekiyor. Belki takım arkadaşlarının adını bile tam bilmeden orta saha gibi takımın en önemli mevkilerinden birinde görev yaptı.

Ancak hem mücadelesi hem oyun karakteri bizleri fazlasıyla sevindirdi. Kalecimiz Haydar Yılmaz’a gelecek olursak o da saha içinde ve saha dışında büyük bir örnek oluyor. Takımımızla da kısa sürede kaynaştı ve üzerine düşen sorumlulukların farkında. Üç futbolcumuzun da katkılarını görmek bizim için çok olumlu ve sezonun geri kalan kısmında da futbolseverlerin takdirini kazanan bir takım olmaya devam edeceğimizden şüphem yoktur

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal