İzlandalı Futbolcu Gunnarsson: 'Konya'da Bize De Aynısını Yaptılar'

İzlanda Milli Takımı'nın yıldızlarından Aron Gunnarsson, daha önce Konya'da da kendilerinin de Türk Milli Takımının yaşadığı skandala benzer bir durum yaşadığını öne sürdü.

10.06.2019-17:20 - (Son Güncelleme: 10.06.2019-17:14)

İzlanda Milli Takımı'nın oyuncularından Aron Gunnarsson, Türkiye ile oynayacakları maç öncesinde millilerimize yapılan saygısızlıklara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

"AYNISI BİZE DE OLDU"

Daha önce Konya'da oyandıkları maçta benzer sorunları kendilerinin de yaşadığını söyleyen Aron Gunnarsson şu ifadeleri kullandı: 

"Biz de geçmişte Konya'ya gitmiştik ve burada Türk Milli Takımı'nın yaşadığı gibi benzer sorunlar yaşadık. Neler hissettiklerini anlayabiliyorum. Türk Milli Takımı'nın havaalanında beklemesi yorucu bir şey bu ama kural kuraldır. Biz de Konya'ya geldiğimizde yetkilendirilmemiş bir havaalanıydı. Tabii bu durum iyi bir şey değil. Bence Türk oyuncular da maça iyi hazırlanacaktır. Bu fırça sorunu hakkında bir şey bilmiyorum. Bu konuda söyleyecek bir şeyim yok"

"TÜRKİYE'Yİ YENECEĞİZ"

Galibiyet alacaklarına emin olduklarını vurgulayan 30 yaşındaki futbolcu, "Türkiye ile daha önce de oynadık şimdi çok oyuncu değişti, hoca değişti. Şimdi daha zor olacak. Fransa'yı yenip güven kazandılar. Zor olacak ama biz de kendimize güveniyoruz, kazanacağımıza eminim" şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal