İsyan Etti! 'Bu Kabul Edilebilir Bir Şey Değil'

Malatyaspor galibiyetinden sonra açıklamalarda bulunan Vedat Muric "Bizim gibi bir takımın bu şekilde oynamaya hakkı yok" dedi.

27.06.2020-21:19 - (Son Güncelleme: 27.06.2020-21:20) İsyan Etti! 'Bu Kabul Edilebilir Bir Şey Değil'

Fenerbahçe'nin Yeni Malatyaspor'u 3-2 yendiği maçta bir gol atan Vedat Muriqi, Ozan Tufan ve Serdar Aziz maçın ardından açıklamalarda bulundu.

KÖTÜ OYNAMAYA HAKKIMIZ YOK

Sezon boyunca büyük şansızlıklar yaşadıklarının altını çizen Vedat Muric, "Çok kötü bir performans sergiledik, bizim gibi bir takımın bu şekilde oynamaya hakkı yok, bu kabul edilebilir bir şey değil. Sezona iyi başladık ancak şansızlıklar bir türlü yakamızı bırakmadı. Sezonun geri kalanında elimizden gelenin en iyisi yapmak zorundayız" ifadelerini kullandı.

HEDEFSİZ KALDIK

Fenerbahçe'nin hedefsiz kalmasından dolayı konsantrasyon sorunu yaşadığının altını çizen Vedat, "Takım kim olursa olsun, hedefimiz var. Fenerbahçe asla pes etmez. Eksiklik şundan kaynaklanabilir, hedefsiz kaldık ve bu da bizi etkiledi. Elimizden geldiği kadar sezon sonuna kadar tüm maçları kazanmak için savaşacağız" şeklinde konuştu.

SERDAR AZİZ'İN AÇIKLAMALARI

Sezonun Fenerbahçe için iyi geçmediğini vurgulayan Serdar Aziz, "Bu sezon bizim için iyi geçmiyor. Kendi açımızdan iyi ya da kötü oyun olarak bakmıyoruz. Sadece 3 puana odaklıyız. Bu duruma biz getirdik, iyi ya da kötü diye bakmamak gerekiyor. Sadece 3 puan gerekiyor" dedi.

UFAK TEFEK SAKATLIKLAR OLUYOR

Yaşadığı sakatlık süreci hakkında da konuşan Serdar Aziz, "Şu anda gayet iyiyim. Pandemiden sonra ufak tefek eksiklerimiz oldu. Ne kadar çalışsak da tekrar yerine getirmek zor. Ufak tefek sakatlıklar oluyor, inşallah bu sezonu kazasız belasız bitiririz" şeklinde konuştu.

OZAN TUFAN'IN AÇIKLAMALARI

Fenerbahçe'nin kötü bir performans sergilediğini ifade eden Ozan Tufan, "Kazandığımız için çok mutluyum ancak kötü bir performans sergiledik. Son anda takımın da gayretiyle beraber kazanmayı başardık. Kötü oynadığımız için üzüntülüyüz, çok kötü bir süreçten geçiyoruz. Arkadaşlarımızla beraber bu gemiyi limana yanaştıracağız" dedi.

ZOR MAÇLAR OYNUYORUZ

Kalan maçlarınn hepsini kazanmak için savaşacaklarını vurgulayan Ozan, "Birçok sıkıntılarımız var, saha içerisinde yaşıyoruz. Bütün arkadaşlarımız bu süreçten kötü etkileniyor. Zor maçlar oynuyoruz, Malatyaspor da küme düşmemek için oynuyor. Bütün maçlarımızı kazanarak sezonu tamamlamak istiyoruz" şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal