İngiliz Devinden Yusuf Yazıcı’ya 13 Milyon Euro!

İngiltere Premier Lig’in dev ekiplerinden Manchester United, Trabzonspor’un genç yıldızı Yusuf Yazıcı için bordo mavili yönetimin kapısını çaldı.

18.07.2018-12:36 - (Son Güncelleme: 18.07.2018-12:33) İngiliz Devinden Yusuf Yazıcı’ya 13 Milyon Euro!

Manchester United, Trabzonspor'a Yusuf Yazıcı için 13 milyon euro önerdi. İngilizlerin bu teklifine başkan Ahmet Ağaoğlu'nun "Satmıyoruz seneye gelin, görüşelim" yanıtını verdiği belirtildi.

Trabzonspor'un genç yıldızlarına Avrupa’nın önemli takımlarının ilgisi sürüyor. Son olarak Premier Lig devi Manchester United, Yusuf Yazıcı için bordo mavililerin kapısını çaldı.

Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun bu sezon ısrarla "Satmayacağız" dediği Yusuf Yazıcı için İngiltere'nin dev ekibi Manchester United teklifte bulundu. 21 yaşındaki başarılı orta saha için İngilizlerin kesenin ağzını açtığı ve tam 13 milyon euro bonservis önerdiği ortaya çıktı.

Ancak Trabzonspor Kulübü Başkanı Ağaoğlu'nun İngiliz yetkililere "Satmıyoruz seneye gelin, görüşelim" yanıtını verdiği bildirildi. Yusuf'un da bu sezon bordo mavili takımda kalmak istediğini yönetime ilettiği öğrenildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal